Κόχυλα, Νταϊάνα

εγγραφές
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2015 Μεζές Συγγραφέας Μίνωας Ebook, PDF
2013 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
2010 Η κουζίνα του Αιγαίου : Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα Συγγραφέας Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου Χαρτόδετο
2008 Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Ημερολόγιο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Mastiha Cuisine : Δημιουργίες με μαστίχα: Πάνω από 60 συνταγές με το πιο γοητευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου Συγγραφέας Mastiha Shop Χαρτόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2006 Βαρούλκο : Χρώματα, αρώματα και γεύσεις Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2005 Χορτομανία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2004 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2003 Η Ελλάδα της γεύσης : Οδοιπορικό στη μαγειρική παράδοση και συνταγές από όλη την Ελλάδα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Δερματόδετο
1997 Τέσσερις εποχές : Ωραία κουζίνα Συγγραφέας Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2015 Μεζές Μίνωας Ebook, PDF
2013 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Μίνωας Χαρτόδετο
2010 Η κουζίνα του Αιγαίου : Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου Χαρτόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Mastiha Cuisine : Δημιουργίες με μαστίχα: Πάνω από 60 συνταγές με το πιο γοητευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου Mastiha Shop Χαρτόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2006 Βαρούλκο : Χρώματα, αρώματα και γεύσεις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2005 Χορτομανία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2004 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Μίνωας Σκληρόδετο
2003 Η Ελλάδα της γεύσης : Οδοιπορικό στη μαγειρική παράδοση και συνταγές από όλη την Ελλάδα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Δερματόδετο
1997 Τέσσερις εποχές : Ωραία κουζίνα Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2008 Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Ημερολόγιο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα