Κόχυλα, Νταϊάνα

22 εγγραφές
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2015 Μεζές Συγγραφέας Μίνωας Ebook, PDF
2013 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Συγγραφέας Μίνωας Χαρτόδετο
2010 Η κουζίνα του Αιγαίου : Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα Συγγραφέας Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου Χαρτόδετο
2008 Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ Επιμέλεια κειμένου Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Ημερολόγιο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Mastiha Cuisine : Δημιουργίες με μαστίχα: Πάνω από 60 συνταγές με το πιο γοητευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου Συγγραφέας Mastiha Shop Χαρτόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α Συγγραφέας Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2006 Βαρούλκο : Χρώματα, αρώματα και γεύσεις Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2005 Χορτομανία Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2004 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Συγγραφέας Μίνωας Σκληρόδετο
2003 Η Ελλάδα της γεύσης : Οδοιπορικό στη μαγειρική παράδοση και συνταγές από όλη την Ελλάδα Συγγραφέας Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Δερματόδετο
1997 Τέσσερις εποχές : Ωραία κουζίνα Συγγραφέας Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2015 Μεζές Μίνωας Ebook, PDF
2013 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Μίνωας Χαρτόδετο
2010 Η κουζίνα του Αιγαίου : Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου Χαρτόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Σ - Ω Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Π - Σ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ξ - Π Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Μ - Ν Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Λ - Μ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Mastiha Cuisine : Δημιουργίες με μαστίχα: Πάνω από 60 συνταγές με το πιο γοητευτικό μπαχαρικό της Μεσογείου Mastiha Shop Χαρτόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Κουκ - Κυπρ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Καφ - Κουκ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2008 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Ηλι - Καυ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Δωδ - Ζωμ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Γιαου - Δυο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Β - Γιαλ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2007 Η γεύση από το άλφα έως το ωμέγα : Το λεξικό της ελληνικής κουζίνας: Α Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Σκληρόδετο
2006 Βαρούλκο : Χρώματα, αρώματα και γεύσεις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Σκληρόδετο
2005 Χορτομανία Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Χαρτόδετο
2004 Μεζές : Γευστικοί πειρασμοί της ελληνικής κουζίνας Μίνωας Σκληρόδετο
2003 Η Ελλάδα της γεύσης : Οδοιπορικό στη μαγειρική παράδοση και συνταγές από όλη την Ελλάδα Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα (ΔΟΛ) Δερματόδετο
1997 Τέσσερις εποχές : Ωραία κουζίνα Εκδοτικός Οίκος Α. Α. Λιβάνη Σκληρόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2008 Ημερολόγιο γεύσης 2009: 365 νόστιμες μέρες: η νέα γενιά των Ελλήνων σεφ Δημοσιογραφικός Οργανισμός Λαμπράκη Ημερολόγιο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Τίτλος Κριτικής Αναφερόμενα Βιβλία Ημ/νία Πηγή
Δεν βρέθηκαν κριτικές