array:29 [ "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER" "PARTY_ID" => 11567 "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00" "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00" "PARTY_NAME" => "Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου" "PIID_STATUS" => "INACTIVE" "SOURCE" => null "PUBLISHING_GROUP_ID" => null "BIO_NOTE" => null "COUNTRY" => "GR" "RLTS" => 0 "LOGO" => null "WEB_VIEW" => null "WEB_SERVICE_URL" => null "SIZE" => null "LAST_CATALOG_UPD" => null "COMMENT" => null "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 10 "BOOKSTORE" => null "ESHOP" => null "imprints" => array:1 [ "Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου" => 1 ] "categories" => array:1 [ "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 1 ] "pub_dates" => array:1 [ 2010 => 1 ] "recent_books" => array:1 [ 0 => SolrObject {#487 +"product_id": "1002455" +"translated": "true" +"publishing_status": "Εξαντλημένο" +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z" +"product_status": true +"lcx": false +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z" +"product_form_id": "BC" +"product_form": "Χαρτόδετο" +"product_kind": "Βιβλίο" +"pub_id": "11567" +"pub_name": "Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου" +"imprint": "Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου" +"pages": 183 +"height": 28.0 +"width": 24.0 +"weight": 1121 +"distinctive_title": "Η κουζίνα του Αιγαίου" +"distinctive_subtitle": "Αρώματα και νοστιμιές από τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα" +"alternative_title": "Aegean Cuisine" +"alternative_subtitle": "Great Foods and Flavors from the Cyclades and the Dodecanese" +"thema_code": array:2 [ 0 => "WBN" 1 => "1DXG" ] +"classification_main": "Εθνική και τοπική κουζίνα" +"classification": array:2 [ 0 => "Εθνική και τοπική κουζίνα" 1 => "Ελλάδα" ] +"category": array:1 [ 0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" ] +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" +"language": array:2 [ 0 => "Αγγλική" 1 => "Ελληνική, Νέα" ] +"edition_no": 1 +"city": "Σύρος" +"pub_month": 1 +"pub_year": 2010 +"gtin13": "9789609853804" +"prefix": "978-960-98538" +"isbn13": "978-960-98538-0-4" +"contr_id": array:3 [ 0 => "1066881" 1 => "1092348" 2 => "1098252" ] +"contr_name": array:3 [ 0 => "Κόχυλα, Νταϊάνα" 1 => "Στενός, Βασίλης" 2 => "Φούκου, Ευαγγελία" ] +"contr_id_role": array:3 [ 0 => "1066881_A01" 1 => "1092348_A08" 2 => "1098252_B06" ] +"contr_id_tab": array:3 [ 0 => "1066881_a" 1 => "1092348_i" 2 => "1098252_t" ] +"contr_role": array:3 [ 0 => "Συγγραφέας" 1 => "Φωτογράφος" 2 => "Μετάφραση" ] +"contr_denoms": array:3 [ 0 => "Κόχυλα, Νταϊάνα" 1 => "Στενός, Βασίλης" 2 => "Φούκου, Ευαγγελία" ] +"price": 31.8 +"vat": 6.0 +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ" +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1002455" +"description": "<p>Το βιβλίο όμως αυτό κάνει μια προσπάθεια να μην είναι μόνο μια απλή συλλογή συνταγών. Στις σελίδες του θέλησα να αναδείξω καταρχήν συνταγές που είναι συνδεδεμένες με συγκεκριμένες περιοχές. Κάθε νησί, ακόμα και το πιο μικρό, έχει ορισμένα τουλάχιστον φαγητά που ξεχωρίζουν. Υπάρχουν διάφορα κοινά στοιχεία σε όλο το Αιγαίο, όπως μια ολόκληρη σειρά από ψευτοκεφτέδες με λαχανικά και φασόλια, από συναρπαστικά πιάτα με αρνί και κατσίκι, ψάρια και φυσικά μεγάλη ποικιλία από γλυκά με αμύγδαλο, μέλι και πολλά άλλα. Ο δεύτερος στόχος μου ήταν να βρω μια ισορροπία ανάμεσα σε καθεμιά από τις μοναδικές αυτές συνταγές των νησιών, ώστε να είναι όσο το δυνατόν πιο εμφανής η ποικιλία και ο πλούτος του τραπεζιού του Αιγαίου. (. . .) </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]</em></p>" +"_version_": 1834248689593352192 } ] "total_books" => 1 "imprintString" => "Κέντρο Επιχειρηματικής και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (Κ.Ε.Τ.Α.) Νοτίου Αιγαίου" "upcoming_books_count" => 0 "active_books_count" => 0 "tc" => 1 ]