array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 12859
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας"
  "PIID_STATUS" => "ACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => null
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 10
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας" => 2
  ]
  "categories" => array:3 [
    "Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς" => 1
    "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες" => 1
    "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 1
  ]
  "pub_dates" => array:8 [
    1999 => 1
    2000 => 0
    2001 => 0
    2002 => 0
    2003 => 0
    2004 => 0
    2005 => 0
    2006 => 1
  ]
  "recent_books" => array:2 [
    0 => SolrObject {#488
      +"product_id": "1163183"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2025-06-02T08:53:35Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12859"
      +"pub_name": "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας"
      +"imprint": "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας"
      +"pages": 475
      +"height": 24.0
      +"width": 17.0
      +"weight": 923
      +"distinctive_title": "Διαχείριση της γνώσης: ο παγκόσμιος ιστός και οι μονάδες πληροφόρησης"
      +"distinctive_subtitle": "Πρακτικά: 14ο Συνέδριο Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών 1-3 Δεκεμβρίου 2005"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "GL"
      ]
      +"classification": array:1 [
        0 => "Βιβλιοθηκονομία και επιστήμη της πληροφόρησης/ Μουσειολογία"
      ]
      +"classification_main": "Βιβλιοθηκονομία και επιστήμη της πληροφόρησης/ Μουσειολογία"
      +"category": array:1 [
        0 => "Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς"
      ]
      +"category_main": "Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2006
      +"gtin13": "9789608775350"
      +"prefix": "978-960-87753"
      +"isbn13": "978-960-87753-5-0"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1049967"
        1 => "1092945"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Γιαννακόπουλος, Γιώργος Α., 1959-"
        1 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1049967_B01"
        1 => "1092945_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1049967_e"
        1 => "1092945_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Επιμέλεια κειμένου"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Γιαννακόπουλος, Γιώργος Α., 1959-"
        1 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1163183"
      +"description": "<p>Η ορθολογική και αποτελεσματική διαχείριση του τεράστιου και συνεχώς αυξανόμενου όγκου των επιστημονικών πληροφοριών έχει αναδειχθεί ως το σημαντικότερο, ίσως, έργο των τριτοβάθμιων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων. Από την άποψη αυτή οι ακαδημαϊκές βιβλιοθήκες -κατεξοχήν οργανισμοί πληροφόρησης- αποκτούν όλο και σημαντικότερο ρόλο στην επιστημονική έρευνα και στην εκπαιδευτική διαδικασία γενικότερα. [...]<br>Κατά κοινή ομολογία η οργάνωση υπήρξε άψογη από κάθε άποψη, ενώ εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσιάσαν οι εισηγήσεις ιδιαίτερα των νέων επιστημόνων, ανάμεσα στους οποίους περιλαμβάνονται πολλοί απόφοιτοί μας. <br>Είμαι πολύ ευχαριστημένος που η επιτυχής διοργάνωση του 14ου Συνεδρίου των Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών αποτέλεσε μια ακόμη αφορμή για να αναδειχθεί ο δυναμισμός του Τ.Ε.Ι Αθήνας και η επαγγελματική επάρκεια των αποφοίτων του. </p><p>(από τον πρόλογο του βιβλίου, Δημήτριος Νίνος)</p><p><br>[...] Στον παρόντα τόμο οι ανακοινώσεις παρουσιάζονται με τη σειρά που έγιναν σύμφωνα με το πρόγραμμα και ακολουθούν οι αναρτημένες ανακοινώσεις. Στο τέλος του τόμου δημοσιεύονται οι περιλήψεις στα ελληνικά και τα αγγλικά, όπως τις έστειλαν οι εισηγητές. Στις ανακοινώσεις έχουν γίνει περιορισμένης έκτασης επεμβάσεις για να επιτευχθεί κατά το δυνατόν η ομοιομορφία, αφού πολλοί συγγραφείς δεν έλαβαν υπόψη τις συγκεκριμένες και λεπτομερείς οδηγίες που δόθηκαν. Ουσιαστικά, η δουλειά του επιμελητή περιορίστηκε στον τρόπο της έντυπης παρουσίασης των ανακοινώσεων και γενικά στη μορφή που έλαβε ο τόμος. [...] </p><p>(από το εισαγωγικό σημείωμα του επιμελητή)<br></p>"
      +"_version_": 1833808370744688640
    }
    1 => SolrObject {#491
      +"product_id": "1097622"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2020-12-03T09:07:55Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12859"
      +"pub_name": "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας"
      +"imprint": "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας"
      +"pages": 278
      +"height": 24.0
      +"width": 17.0
      +"weight": 679
      +"distinctive_title": "Τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων"
      +"thema_code": array:2 [
        0 => "TDCT"
        1 => "WBT"
      ]
      +"classification_main": "Τεχνολογία τροφίμων και ποτών"
      +"classification": array:2 [
        0 => "Τεχνολογία τροφίμων και ποτών"
        1 => "Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών"
      ]
      +"category_main": "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      +"category": array:2 [
        0 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
        1 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 1999
      +"contr_id": array:1 [
        0 => "1087194"
      ]
      +"contr_name": array:1 [
        0 => "Ραμαντάνης, Σπυρίδων"
      ]
      +"contr_id_role": array:1 [
        0 => "1087194_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:1 [
        0 => "1087194_a"
      ]
      +"contr_role": array:1 [
        0 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:1 [
        0 => "Ραμαντάνης, Σπυρίδων"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1097622"
      +"description": "<p>Το πόνημα αυτό άρχισε ως "Σημειώσεις τεχνολογίας κρέατος" το έτος 1986. Έκτοτε συνεχίσθηκε και εμπλουτίσθηκε με γενικές "Σημειώσεις τεχνολογίας κρεατοσκευασμάτων" (1986-1987), ειδικές "Σημειώσεις τεχνολογίας παστεριωμένων αλλαντικών" (1996), "Σημειώσεις τεχνολογίας κρέατος και κρεατοσκευασμάτων" (1997), έως ότου λάβει τη σημερινή μορφή του.</p><p>Η τεχνολογία κρέατος και κρεατοσκευασμάτων αποτελεί μάθημα που διδάσκεεται στη σχολή Τεχνολογίας Τροφίμων και Διατροφής του Τ.Ε.Ι. Αθήνας. Ο γράφων πιστεύει ότι το βιβλίο αυτό θα βοηθήσει στη διδασκαλία του μαθήματος, όπως επίσης και όσους ασχολούνται στην πράξη με την τεχνολογία του κρέατος και των κρεατοσκευασμάτων. [...]</p><p>(από τον πρόλογο του συγγραφέα)</p><p></p><p></p><p></p><p></p><p></p>"
      +"_version_": 1833606789781782528
    }
  ]
  "total_books" => 2
  "imprintString" => "Τεχνολογικό Εκπαιδευτικό Ίδρυμα (Τ.Ε.Ι.) Αθήνας"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 0
  "tc" => 3
]