Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
2023 | Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB |
2023 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB |
2019 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
2017 | Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
2016 | Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
2016 | Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2023 | Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB |
2023 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB |
2019 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
2017 | Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
2016 | Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
2016 | Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |