Λάζου, Ανδριάνα Ε.

εγγραφές
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαζήση Ebook, EPUB
2023 Φυσικές ιδιότητες τροφίμων Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαζήση Ebook, EPUB
2019 Φυσικές ιδιότητες τροφίμων Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
2017 Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
2016 Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
2016 Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών Συγγραφέας Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
2023 Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών Εκδόσεις Παπαζήση Ebook, EPUB
2023 Φυσικές ιδιότητες τροφίμων Εκδόσεις Παπαζήση Ebook, EPUB
2019 Φυσικές ιδιότητες τροφίμων Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
2017 Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
2016 Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
2016 Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών Εκδόσεις Παπαζήση Χαρτόδετο
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα
Έτος Τίτλος Ιδιότητα Εκδοτικός Οίκος Δέσιμο
Δεν βρέθηκαν έργα