 
                                            | Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο | 
|---|---|---|---|---|
| 2023 | Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB | 
| 2023 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB | 
| 2019 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| 2017 | Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| 2016 | Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| 2016 | Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών | Συγγραφέας | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο | 
|---|---|---|---|
| 2023 | Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB | 
| 2023 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Εκδόσεις Παπαζήση | Ebook, EPUB | 
| 2019 | Φυσικές ιδιότητες τροφίμων | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| 2017 | Επεξεργασία τροφίμων 1 : Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| 2016 | Επεξεργασία τροφίμων 2 : Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| 2016 | Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών | Εκδόσεις Παπαζήση | Χαρτόδετο | 
| Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο | 
|---|---|---|---|
| Δεν βρέθηκαν έργα | |||
| Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο | 
|---|---|---|---|
| Δεν βρέθηκαν έργα | |||
| Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο | 
|---|---|---|---|
| Δεν βρέθηκαν έργα | |||
| Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο | 
|---|---|---|---|---|
| Δεν βρέθηκαν έργα | ||||
| Τίτλος Κριτικής | Αναφερόμενα Βιβλία | Ημ/νία | Πηγή | 
|---|---|---|---|
| Δεν βρέθηκαν κριτικές | |||