Γεννήθηκα στην Αθήνα όπου και μεγάλωσα. Πάντα θεωρούσα τον εαυτό μου τυχερό που από μικρό παιδί ήξερα με τι ήθελα να ασχοληθώ στη ζωή μου. Η μαγειρική για μένα ήταν το όνειρό μου. Πραγματοποίησα την επιθυμία μου δουλεύοντας ως βοηθός chef στο εστιατόριο Ballade της Αθήνας σχεδόν για ένα χρόνο. Συνέχισα την εκπαίδευσή μου στην Ecole Ferrandi στο Παρίσι. Η σχολή σε ένα οργανωμένο περιβάλλον με σημαντικές υποδομές και δυνατότητες μου έδωσε τις απαραίτητες βάσεις και γνώσεις. Η πρακτική άσκηση στο Παρίσι (Plaza Athenee) και το Λονδίνο (The Connaught) μου έδωσε τη δυνατότητα να έρθω σε επαφή με την πραγματική διάσταση της δουλειάς και να γίνω chef. Η υποτροφία που μου εξασφάλισε η διπλωματική μου εργασία ήταν το εισιτήριο για την Αμερική και το Johnson’s Wales University όπου δίδαξα βάσεις γαλλικής κουζίνας σε πρωτοετείς φοιτητές. Η διδασκαλία ήταν μια συναρπαστική εμπειρία. Έζησα καθημερινά για ένα εξάμηνο τη μαγεία τού να μεταδίδεις γνώσεις σε ανθρώπους που αγαπούν τη μαγειρική, ενώ μάθαινα κι εγώ από αυτούς. Παράλληλα, στο πανεπιστήμιο παρακολούθησα μαθήματα food styling, μια εξειδίκευση που με βοήθησε πολύ στη μετέπειτα πορεία μου και την ενασχόλησή μου με τα media.
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
2009 | Ημερολόγιο 2010: The Delicious Year : Εξερευνώντας τις γεύσεις της νέας χρονιάς | Κέρκυρα - Economia Publishing | Ημερολόγιο |
Έτος | Τίτλος | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |
Έτος | Τίτλος | Ιδιότητα | Εκδοτικός Οίκος | Δέσιμο |
---|---|---|---|---|
Δεν βρέθηκαν έργα |