array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 13477
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
  "PIID_STATUS" => "ACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => "S"
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 10
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Le Monde / Les  Livres du Tourisme" => 44
  ]
  "categories" => array:6 [
    "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 33
    "Οικονομικά και επιχειρήσεις" => 9
    "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες" => 7
    "Ιατρική και Νοσηλευτική" => 3
    "Εκπαιδευτικά" => 2
    "Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς" => 1
  ]
  "pub_dates" => array:22 [
    2000 => 1
    2001 => 3
    2002 => 2
    2003 => 1
    2004 => 2
    2005 => 8
    2006 => 1
    2007 => 5
    2008 => 5
    2009 => 2
    2010 => 3
    2011 => 1
    2012 => 1
    2013 => 1
    2014 => 2
    2015 => 1
    2016 => 1
    2017 => 1
    2018 => 0
    2019 => 0
    2020 => 0
    2021 => 2
  ]
  "recent_books" => array:5 [
    0 => SolrObject {#492
      +"product_id": "1294960"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2025-06-02T08:53:45Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2022-07-21T10:50:48Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13477"
      +"pub_name": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"imprint": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"pages": 208
      +"distinctive_title": "Culinary notebook: Cook with love, bake with the heart"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WZS"
      ]
      +"classification": array:1 [
        0 => "Είδη γραφικής ύλης"
      ]
      +"classification_main": "Είδη γραφικής ύλης"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2021
      +"gtin13": "9789608382732"
      +"prefix": "978-960-8382"
      +"isbn13": "978-960-8382-73-2"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1046900"
        1 => "1092945"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Βελισσαρόπουλος, Ν."
        1 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1046900_B01"
        1 => "1092945_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1046900_e"
        1 => "1092945_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Επιμέλεια κειμένου"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Βελισσαρόπουλος, Ν."
        1 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"price": 9.0
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1294960"
      +"description": "<br/>Πρόκειται για ένα σημειωματάριο, το οποίο πέρα από τις χρήσιμες για κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη πληροφορίες που περιέχει, αποτελείται από ειδικά διαμορφωμένες σελίδες καταγραφής συνταγών. Στις πρώτες σελίδες του Culinary Notebook θα βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τεχνική οργάνωση μιας κουζίνας ή ενός ζαχαροπλαστείου, τη σύνθεση του προσωπικού, τα καθήκοντα καθενός από τα μέλη της μπριγκάντας, καθώς και την επεξήγηση των βασικών όρων της γαστρονομικής τέχνης. Οι υπόλοιπες σελίδες είναι σχεδιασμένες με τέτοιον τρόπο ώστε να μπορεί να γίνει καταγραφή των υλικών, του τρόπου παρασκευής της συνταγής, των βασικών τεχνικών που χρησιμοποιήθηκαν, αλλά και κάθε είδους χρήσιμης πληροφορίας που πρέπει να κρατήσετε! Ένα μοναδικό σημειωματάριο για τις γαστρονομικές σας γνώσεις! </p>"
      +"_version_": 1833807912520122368
    }
    1 => SolrObject {#495
      +"product_id": "1294212"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2022-07-22T11:59:50Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2022-07-21T10:50:47Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13477"
      +"pub_name": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"imprint": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"pages": 218
      +"distinctive_title": "Η μαγειρική στην εποχή της"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2021
      +"gtin13": "9789608382725"
      +"prefix": "978-960-8382"
      +"isbn13": "978-960-8382-72-5"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1135664"
        1 => "1080684"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Γογόπουλος, Γιώργος"
        1 => "Παναγόπουλος, Χρήστος Γ."
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1135664_A01"
        1 => "1080684_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1135664_a"
        1 => "1080684_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Γογόπουλος, Γιώργος"
        1 => "Παναγόπουλος, Χρήστος Γ."
      ]
      +"price": 31.0
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1294212"
      +"description": """
        <br/>Πρόκειται για ένα βιβλίο που φέρνει τη μαγειρική στην εποχή της, κυριολεκτικά και μεταφορικά. Οι συγγραφείς του βιβλίου εμπνέονται από την εναλλαγή των εποχών και μάς παρουσιάζουν μέσω των πιάτων τους γευστικούς συνδυασμούς που αναδεικνύουν τις πρώτες ύλες της κάθε εποχής. <br />\n
        Παράλληλα, η εμπειρία και η γαστρονομική τεχνογνωσία των συγγραφέων, τους επιτρέπει να χειρίζονται με αυτοπεποίθηση υλικά και τεχνικές από όλο τον κόσμο.<br />\n
        Η μαγειρική στην εποχή της λαμβάνει υπόψη τις διεθνείς τάσεις με γνώμονα τις αρχές της βιωσιμότητας και προτείνει 80 πρότυπες συνταγές απόλυτα εναρμονισμένες με την εποχή μας.<br />\n
        Το βιβλίο συμπληρώνουν ένα κεφάλαιο με περισσότερες από 50 συνταγές παραπομπών, ένα πολυσέλιδο ευρετήριο με επεξήγηση όλων των ξένων όρων του βιβλίου, καθώς και QR code videos που ζωντανεύουν συνταγές και τεχνικές. <br />\n
        Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που το συνοδεύει και το μοντέρνο food styling των συνταγών, το καθιστά απαραίτητο εργαλείο για επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες, σπουδαστές και όλους όσοι αγαπούν τη μαγειρική.<br />\n
        Καλή ανάγνωση και καλή σας όρεξη!</p>
        """
      +"_version_": 1833588826427097088
    }
    2 => SolrObject {#496
      +"product_id": "1260718"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2020-03-31T11:41:48Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2020-03-31T03:39:48Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13477"
      +"pub_name": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"imprint": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"pages": 144
      +"height": 28.0
      +"width": 21.0
      +"distinctive_title": "Μαγειρεύουμε"
      +"distinctive_subtitle": "Η δημιουργία"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 2
      +"pub_year": 2017
      +"gtin13": "9789608382558"
      +"prefix": "978-960-8382"
      +"isbn13": "978-960-8382-55-8"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1059597"
        1 => "1080738"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Καλόσακας, Ευθύμιος"
        1 => "Παναγούλης, Αχιλλέας"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1059597_A01"
        1 => "1080738_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1059597_a"
        1 => "1080738_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Καλόσακας, Ευθύμιος"
        1 => "Παναγούλης, Αχιλλέας"
      ]
      +"price": 24.0
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1260718"
      +"description": "<p>58 δημιουργικές συνταγές και 12 συνταγές για βάσεις, σας προετοιμάζουν ώστε να εξελίξετε το μαγειρικό σας ταλέντο και να αποκτήσετε μια νέα οπτική στη γαστρονομία με απόλυτο σεβασμό στις βασικές τεχνικές, τις πρώτες ύλες και τη γαστρονομική αρμονία. </p><p>Πρόκειται για ένα βιβλίου που θα σας καθοδηγήσει γαστρονομικά ώστε να χαρείτε τη διαδικασία της μαγειρικής και να απολαύσετε τις γευστικές σας δημιουργίες. </p><p>Η φωτογραφική παρουσίαση κάθε συνταγής εισάγει μια διακριτική, λιτή και ουσιώδη προσέγγιση αναδεικνύοντας ως πρωταγωνιστές την πρώτη ύλη και τη μαγειρική τεχνική. </p><p>Γιατί η μαγειρική είναι δημιουργία, μια δημιουργία που προϋποθέτει καλή γνώση των βάσεων και διάθεση εξέλιξης.</p><p>Καλή ανάγνωση!</p>"
      +"_version_": 1833591962264928256
    }
    3 => SolrObject {#497
      +"product_id": "1260717"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2025-06-02T08:53:42Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2020-03-31T03:39:48Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13477"
      +"pub_name": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"imprint": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"pages": 445
      +"height": 28.0
      +"width": 24.0
      +"distinctive_title": "Για μάγειρες"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 12
      +"pub_year": 2016
      +"gtin13": "9789608382541"
      +"prefix": "978-960-8382"
      +"isbn13": "978-960-8382-54-1"
      +"contr_id": array:5 [
        0 => "1135664"
        1 => "1135125"
        2 => "1135665"
        3 => "1135666"
        4 => "1092945"
      ]
      +"contr_name": array:5 [
        0 => "Γογόπουλος, Γιώργος"
        1 => "Δούλης, Κωνσταντίνος"
        2 => "Κόκκορης, Ηλίας"
        3 => "Πορής, Βασίλης"
        4 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"contr_id_role": array:5 [
        0 => "1135664_A01"
        1 => "1135125_A01"
        2 => "1135665_A01"
        3 => "1135666_A01"
        4 => "1092945_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:5 [
        0 => "1135664_a"
        1 => "1135125_a"
        2 => "1135665_a"
        3 => "1135666_a"
        4 => "1092945_a"
      ]
      +"contr_role": array:5 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Συγγραφέας"
        3 => "Συγγραφέας"
        4 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:5 [
        0 => "Γογόπουλος, Γιώργος"
        1 => "Δούλης, Κωνσταντίνος"
        2 => "Κόκκορης, Ηλίας"
        3 => "Πορής, Βασίλης"
        4 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"price": 39.0
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1260717"
      +"description": "<p>Μέσα στις 445 σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται όλες οι τεχνικές της επαγγελματικής κουζίνας, οι πρώτες ύλες, ο βασικός εξοπλισμός, καθώς και περισσότερες από 50 συνταγές, με τρόπο σύγχρονο, σαφή και κατανοητό για όλους.</p><p>Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό που το συνοδεύει, οι αναλυτικοί πίνακες και το μοντέρνο food styling των συνταγών, το καθιστά το νέο μεγάλο κλασικό βιβλίο επαγγελματικής μαγειρικής. </p><p>Το &quot;Για μάγειρες&quot; απευθύνεται σε επαγγελματίες και ερασιτέχνες μάγειρες, σε σπουδαστές και σε όλους όσοι αγαπούν τη μαγειρική.</p><p>Καλή ανάγνωση!\t</p>"
      +"_version_": 1833808357113200640
    }
    4 => SolrObject {#498
      +"product_id": "1260719"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2020-03-31T11:41:48Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2020-03-31T03:39:48Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13477"
      +"pub_name": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"imprint": "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
      +"pages": 306
      +"height": 24.0
      +"width": 17.0
      +"weight": 835
      +"distinctive_title": "Οικονομική θεωρία"
      +"distinctive_subtitle": "Για τους επαγγελματίες του τουρισμού"
      +"thema_code": array:2 [
        0 => "KNSG"
        1 => "KJMV1"
      ]
      +"classification_main": "Βιομηχανίες φιλοξενίας, αθλητισμού, αναψυχής και τουρισμού"
      +"classification": array:2 [
        0 => "Βιομηχανίες φιλοξενίας, αθλητισμού, αναψυχής και τουρισμού"
        1 => "Προυπολογισμός και οικονομική διαχείριση"
      ]
      +"category_main": "Οικονομικά και επιχειρήσεις"
      +"category": array:2 [
        0 => "Οικονομικά και επιχειρήσεις"
        1 => "Οικονομικά και επιχειρήσεις"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 12
      +"pub_year": 2015
      +"gtin13": "9789608382459"
      +"prefix": "978-960-8382"
      +"isbn13": "978-960-8382-45-9"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1046652"
        1 => "1064623"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Βασσάλου, Ελένη"
        1 => "Κονόμος, Γιώργος"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1046652_A01"
        1 => "1064623_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1046652_a"
        1 => "1064623_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Βασσάλου, Ελένη"
        1 => "Κονόμος, Γιώργος"
      ]
      +"price": 24.0
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1260719"
      +"description": "<p>Αναλύοντας τις βασικές γνώσεις της οικονομικής θεωρίας, αλλά και προσφέροντας έναν μεθοδολογικό οδηγό για την αξιοποίησή τους, το βιβλίο &quot;Οικονομική Θεωρία, για τους επαγγελματίες του τουρισμού&quot;, αποτελεί πολύτιμο σύμμαχο για την κατανόηση της ισχύουσας οικονομικής κατάστασης και τη θεμελίωση της επαγγελματικής επιτυχίας. </p><p>Οι συγγραφείς καλύπτουν διεθνώς καθιερωμένες θεματικές περιοχές της μικροοικονομίας και της μακροοικονομίας, καθώς και ειδικότερα πεδία, όπως οι επενδύσεις, η σύνθεση της εγχώριας παραγωγής, η συνολική κατανάλωση και αποταμίευση. </p><p>Η ανάλυση πλαισιώνεται από παραδείγματα, εφαρμογές και πλήθος πινάκων και διαγραμμάτων, αναδεικνύοντας τα ουσιώδη στοιχεία της οικονομικής θεωρίας.</p><p>Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο, χρήσιμο εργαλείο για όλους τους επαγγελματίες του τουρισμού.</p>"
      +"_version_": 1833591962187333632
    }
  ]
  "total_books" => 44
  "imprintString" => "Le Monde / Les  Livres du Tourisme"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 39
  "tc" => 55
]