Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2023
2019
2017
2016
έως
2023
2019
2017
2016
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (4)
Ebook (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (4)
EPUB (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Εκπαιδευτικά (4)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
YPMT2 : Εκπαίδευτικό υλικό : Σχεδιασμός και τεχνολογία (4)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
TDCT2 : Επεξεργασία και μηχανική τροφίμων και ποτών (1)
TVK : Γεωπονία και φυτική παραγωγή (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (4)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (6)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Εκδόσεις Παπαζήση (6)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Λάζου, Ανδριάνα Ε. (6)
Λάζος, Ευάγγελος Σ. (4)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (6)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 6
από
6
αποτελέσματα
1
από 1
Επιστήμη και τεχνολογία σιτηρών
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
||
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
ISBN: 978-960-02-4156-3 ||
Εκδόσεις Παπαζήση
||
2023 ||
Ebook, EPUB ||
1016 σελ.
Κυκλοφορεί,
€90.10 (περ. ΦΠΑ 6%)
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
ISBN: 978-960-02-4157-0 ||
Εκδόσεις Παπαζήση
||
2023 ||
Ebook, EPUB ||
534 σελ.
Κυκλοφορεί,
€47.70 (περ. ΦΠΑ 6%)
Φυσικές ιδιότητες τροφίμων
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
ISBN: 978-960-02-3497-8 ||
Εκδόσεις Παπαζήση
||
2019 ||
Χαρτόδετο ||
534 σελ.
Κυκλοφορεί,
€58.30 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επεξεργασία τροφίμων 1
Διεργασίες συντηρήσεως με θέρμανση, χαμηλές θερμοκρασίες & ακτινοβολούμενη ενέργεια
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
||
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
ISBN: 978-960-02-3280-6 ||
Εκδόσεις Παπαζήση
||
2017 ||
Χαρτόδετο ||
666 σελ.
Κυκλοφορεί,
€71.02 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επεξεργασία τροφίμων 2
Διεργασίες συντηρήσεως με φυσικοχημικές, βιολογικές, νέες & αναδυόμενες τεχνολογίες
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
||
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
ISBN: 978-960-02-3273-8 ||
Εκδόσεις Παπαζήση
||
2016 ||
Χαρτόδετο ||
794 σελ.
Κυκλοφορεί,
€84.80 (περ. ΦΠΑ 6%)
Επιστήμη & τεχνολογία σιτηρών
Λάζος, Ευάγγελος Σ.
||
Λάζου, Ανδριάνα Ε.
ISBN: 978-960-02-3168-7 ||
Εκδόσεις Παπαζήση
||
2016 ||
Χαρτόδετο ||
1016 σελ.
Κυκλοφορεί,
€90.10 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*