array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 13746
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Vinetum"
  "PIID_STATUS" => "INACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => null
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 11
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Vinetum" => 2
  ]
  "categories" => array:1 [
    "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες" => 2
  ]
  "pub_dates" => array:2 [
    2009 => 1
    2010 => 1
  ]
  "recent_books" => array:2 [
    0 => SolrObject {#487
      +"product_id": "1026257"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13746"
      +"pub_name": "Vinetum"
      +"imprint": "Vinetum"
      +"pages": 467
      +"height": 22.0
      +"width": 14.0
      +"weight": 559
      +"distinctive_title": "Κρασί και εξουσία"
      +"original_title": "Le goût et le pouvoir"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "TDCT"
      ]
      +"classification_main": "Τεχνολογία τροφίμων και ποτών"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Τεχνολογία τροφίμων και ποτών"
      ]
      +"category_main": "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      +"category": array:1 [
        0 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Γαλλική"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 2
      +"pub_year": 2010
      +"gtin13": "9789608769328"
      +"prefix": "978-960-87693"
      +"isbn13": "978-960-87693-2-8"
      +"contr_id": array:3 [
        0 => "1027776"
        1 => "1042328"
        2 => "1089001"
      ]
      +"contr_name": array:3 [
        0 => "Nossiter, Jonathan"
        1 => "Ακριβάκη, Μαρία"
        2 => "Σαρατσιώτη, Κατερίνα"
      ]
      +"contr_id_role": array:3 [
        0 => "1027776_A01"
        1 => "1042328_B06"
        2 => "1089001_B06"
      ]
      +"contr_id_tab": array:3 [
        0 => "1027776_a"
        1 => "1042328_t"
        2 => "1089001_t"
      ]
      +"contr_role": array:3 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Μετάφραση"
        2 => "Μετάφραση"
      ]
      +"contr_denoms": array:3 [
        0 => "Nossiter, Jonathan"
        1 => "Ακριβάκη, Μαρία"
        2 => "Σαρατσιώτη, Κατερίνα"
      ]
      +"price": 25.12
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1026257"
      +"description": "<p>Το βιβλίο αυτό γεννήθηκε μέσα από μια προσωπική περιπέτεια, δηλαδή τον έρωτά μου με το κρασί και το σινεμά, ιδωμένα μέσα από το πρίσμα της Γαλλίας, χώρα που έκανα δική μου από τα παιδικά μου χρόνια. Θέλησα να παντρέψω τα ενδόμυχα συναισθήματά μου με σκέψεις που αφορούν την ομορφιά, την εξουσία, τη γεύση και το γούστο. Κατά κάποιο τρόπο, το βιβλίο αυτό είναι ένα προσκλητήριο να εξεγερθούμε ενάντια στους φόβους μας ώστε να ξαναβρούμε την ελευθερία -δηλαδή τη βαθύτερη έννοια- της γεύσης. Σκηνοθέτης και κάποτε οινοχόος, τυχαίνει να μπορώ να δω το κρασί από μέσα, αλλά και από έξω. Αναλογιζόμενος πως θα μπορούσα να μιλήσω γι` αυτό (αλλά και γιατί), θέλησα κατ` αρχάς να το επανατοποθετήσω μέσα σε ένα ευρύτερο πολιτιστικό πλαίσιο, που να μην αφορά μόνο τον κλειστό κύκλο των οινόφιλων γευσιγνωστών. Ιδού λοιπόν, ένα είδος αντι-οδηγού κρασιού (. . .). </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]</em></p>"
      +"_version_": 1833613361307189248
    }
    1 => SolrObject {#490
      +"product_id": "1015611"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13746"
      +"pub_name": "Vinetum"
      +"imprint": "Vinetum"
      +"pages": 215
      +"height": 25.0
      +"width": 17.0
      +"weight": 872
      +"distinctive_title": "Θερμοκρασία: η καρδιά της οινοποίησης"
      +"original_title": "Maîtrise des températures et qualités des vins"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "TDCT"
      ]
      +"classification_main": "Τεχνολογία τροφίμων και ποτών"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Τεχνολογία τροφίμων και ποτών"
      ]
      +"category_main": "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      +"category": array:1 [
        0 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2009
      +"gtin13": "9789608769311"
      +"prefix": "978-960-87693"
      +"isbn13": "978-960-87693-1-1"
      +"contr_id": array:5 [
        0 => "1004033"
        1 => "1024264"
        2 => "1082180"
        3 => "1092360"
        4 => "1095577"
      ]
      +"contr_name": array:5 [
        0 => "Blouin, Jacques"
        1 => "Maron, Jean-Michel"
        2 => "Παπαδόπουλος, Παντελής"
        3 => "Στεργίδης, Ντίνος"
        4 => "Τσακίρης, Αργύρης Ν."
      ]
      +"contr_id_role": array:5 [
        0 => "1004033_A01"
        1 => "1024264_A01"
        2 => "1082180_B06"
        3 => "1092360_B09"
        4 => "1095577_B01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:5 [
        0 => "1004033_a"
        1 => "1024264_a"
        2 => "1082180_t"
        3 => "1092360_e"
        4 => "1095577_e"
      ]
      +"contr_role": array:5 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Μετάφραση"
        3 => "Επιμέλεια σειράς"
        4 => "Επιμέλεια κειμένου"
      ]
      +"contr_denoms": array:5 [
        0 => "Blouin, Jacques"
        1 => "Maron, Jean-Michel"
        2 => "Παπαδόπουλος, Παντελής"
        3 => "Στεργίδης, Ντίνος"
        4 => "Τσακίρης, Αργύρης Ν."
      ]
      +"price": 30.14
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1015611"
      +"description": "<p>Η θερμοκρασία είναι, σήμερα, ο πιο σημαντικός παράγοντας στη διαδικασία της οινοποίησης. Σε όλες τις φάσεις δημιουργίας ενός κρασιού, από τη συγκομιδή των σταφυλιών και την παραλαβή της πρώτης ύλης στο οινοποιείο, μέχρι την ωρίμαση, την παλαίωση και τη γευστική δοκιμή του τελικού προϊόντος, απαιτούνται διαφορετικές, διαδοχικές θερμοκρασίες, αρκετά συγκεκριμένες, οι οποίες, μάλιστα, πρέπει να επιτευχθούν κάτω από διαφορετικές κάθε φορά κλιματολογικές συνθήκες.</p><p>Η μέχρι σήμερα εμπειρική προσέγγιση επίτευξης βέλτιστων θερμοκρασιών έχει δώσει πλέον τη θέση της σε νέες και καινοτόμες οικονομικές και τεχνολογικές λύσεις.</p><p>Με αφετηρία την πείρα τους και κάποια συγκεκριμένα εργαλεία που εφηύραν για να προσδιορίσουν τις θερμικές ανάγκες οίνων και κτιρίων (λογισμικά BTC και ΒΑΤΙΜ), οι δύο Γάλλοι συγγραφείς, Ζακ Μπλουέν και Ζαν-Μισέλ Μαρόν, προτείνουν μέσα από το βιβλίο αυτό μια σύνθεση των πιο πρόσφατων εξελίξεων σχετικά με:</p><p>- τις επιπτώσεις της θερμοκρασίας στην παραγωγή οίνων,<br>- τον υπολογισμό των θερμικών αναγκών ενός οινοποιείου,<br>- τον εξοπλισμό του οινοποιείου και τα εργαλεία παραγωγής, τους εναλλάκτες και τη ρύθμιση της θερμοκρασίας καθ` όλη τη διάρκεια της οινοποίησης, <br>- τις οικονομικές, περιβαλλοντικές και κανονιστικές πτυχές της θερμοκρασίας (ενεργειακό κόστος, μονώσεις, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας κ.ά.).</p><p>Σε κάθε περίπτωση, το ζητούμενο είναι ο έλεγχος και η ρύθμιση της θερμοκρασίας με στόχο τη σταθερή παραγωγή καλύτερων κρασιών.</p><p>Το βιβλίο αυτό αποτελεί έργο αναφοράς για όλους τους επαγγελματίες του οινικού κλάδου, που βρίσκονται συστηματικά αντιμέτωποι με πρακτικά προβλήματα στο οινοποιείο και ένα εγχειρίδιο οινολογικών πρακτικών για όλους τους φοιτητές οινολογίας.</p>"
      +"coll_id": "11208"
      +"coll_title": "Οινολογία"
      +"_version_": 1833614348324438016
    }
  ]
  "total_books" => 2
  "imprintString" => "Vinetum"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 0
  "tc" => 2
]