array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 13419
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Hot Pepper"
  "PIID_STATUS" => "INACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => null
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 10
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Hot Pepper" => 6
  ]
  "categories" => array:3 [
    "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 5
    "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες" => 3
    "Τέχνες" => 1
  ]
  "pub_dates" => array:5 [
    2004 => 1
    2005 => 0
    2006 => 3
    2007 => 1
    2008 => 1
  ]
  "recent_books" => array:5 [
    0 => SolrObject {#488
      +"product_id": "1129331"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2021-03-17T16:28:38Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13419"
      +"pub_name": "Hot Pepper"
      +"imprint": "Hot Pepper"
      +"pages": 446
      +"height": 28.0
      +"width": 28.0
      +"weight": 2887
      +"distinctive_title": "Hellas Alive"
      +"distinctive_subtitle": "The Best of Winning Dining and Entertainment"
      +"thema_code": array:3 [
        0 => "WTH"
        1 => "1DXG"
        2 => "TTVC"
      ]
      +"classification_main": "Οδηγοί ταξιδιών και διακοπών"
      +"classification": array:3 [
        0 => "Οδηγοί ταξιδιών και διακοπών"
        1 => "Ελλάδα"
        2 => "Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:2 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
        1 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      ]
      +"language": array:2 [
        0 => "Αγγλική"
        1 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 4
      +"pub_year": 2008
      +"gtin13": "9789608823860"
      +"prefix": "978-960-88238"
      +"isbn13": "978-960-88238-6-0"
      +"contr_id": array:4 [
        0 => "1053517"
        1 => "1062622"
        2 => "1069771"
        3 => "1089449"
      ]
      +"contr_name": array:4 [
        0 => "Δημότσης, Γιάννης"
        1 => "Κατσαρού, Μαργαρίτα"
        2 => "Λιαργκόβα, Νάντια"
        3 => "Σεραφειμάκη, Ιλεάνα"
      ]
      +"contr_id_role": array:4 [
        0 => "1053517_A08"
        1 => "1062622_B06"
        2 => "1069771_A01"
        3 => "1089449_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:4 [
        0 => "1053517_i"
        1 => "1062622_t"
        2 => "1069771_a"
        3 => "1089449_a"
      ]
      +"contr_role": array:4 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Μετάφραση"
        2 => "Συγγραφέας"
        3 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:4 [
        0 => "Δημότσης, Γιάννης"
        1 => "Κατσαρού, Μαργαρίτα"
        2 => "Λιαργκόβα, Νάντια"
        3 => "Σεραφειμάκη, Ιλεάνα"
      ]
      +"price": 61.48
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1129331"
      +"description": "<p>Κριτήριο και γνώμονας για την έκδοσή μας είναι η υψηλή παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας, η αρχιτεκτονική επιπέδου, η αισθητική πληρότητα. Σύγχρονοι χώροι διασκέδασης και γαστρονομίας οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, μέσα από μια αόρατη αλλά θεμιτή άμιλλα, συναγωνίζονται με δημιουργίες υψηλής αισθητικής και γευστικής απόλαυσης συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προβολή της Ελλάδας ως πόλο τουρισμού για Έλληνες και ξένους επισκέπτες. Η Ελλάδα δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις υπόλοιπες χώρες του κόσμου. Οι χώροι αυτοί αισθητικά μπορούν να καταταγούν μεταξύ των πρωτοπόρων, αναδεικνύοντας το σύγχρονο ελληνικό life style.<br>Με την πεποίθηση πως η καταγραφή και παρουσίαση των καλύτερων στο χώρο της γεύσης και της διασκέδασης στην Ελλάδα είναι απαραίτητη, το "Hellas Alive" έχει γίνει ένας θεσμός.</p><p>Καμαρώνουμε για το καταπληκτικό γούστο και την επιχειρηματική αξιοσύνη όσων παρουσιάζονται από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Η συνεργασία μαζί τους υπήρξε εποικοδομητική και τους ευχαριστώ γιατί χωρίς τη δική τους επιθυμία η προσπάθειά μας δεν θα είχε υλοποιηθεί.</p><p>(Εύα Πλάκα, Εκδότρια)</p>"
      +"_version_": 1833603886662811648
    }
    1 => SolrObject {#491
      +"product_id": "1150888"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2020-12-03T09:07:56Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13419"
      +"pub_name": "Hot Pepper"
      +"imprint": "Hot Pepper"
      +"pages": 247
      +"height": 33.0
      +"width": 24.0
      +"weight": 1973
      +"distinctive_title": "Άρωμα Μεσογείου"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 12
      +"pub_year": 2007
      +"gtin13": "9789608823853"
      +"prefix": "978-960-88238"
      +"isbn13": "978-960-88238-5-3"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1022131"
        1 => "1079217"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Lehmann, Joerg"
        1 => "Ντουνέτας, Μιχάλης"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1022131_A08"
        1 => "1079217_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1022131_i"
        1 => "1079217_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Lehmann, Joerg"
        1 => "Ντουνέτας, Μιχάλης"
      ]
      +"price": 60.42
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1150888"
      +"description": "<p>Κυκλοφόρησε το βιβλίο του executive chef του Βaraonda, Μιχάλη Ντουνέτα, με τίτλο "Άρωμα Μεσογείου". Η πολυτελής έκδοση περικλείει στις σελίδες της όλα τα αρώματα, τις γεύσεις, τις εμπειρίες και τις εικόνες που αποτέλεσαν έμπνευση για τον γνωστό μέντορα της γεύσης και καταστάλαξαν σε 103 συνταγές μοντέρνας και δημιουργικής Μεσογειακής Κουζίνας.</p><p>Η έκδοση "Άρωμα Μεσογείου" δεν είναι ένα ακόμη βιβλίο συνταγών μαγειρικής. Το πάθος και η απλότητα με την οποία μεταφέρει τις γνώσεις του ο Μιχάλης Ντουνέτας καθιστούν την έκδοση εύχρηστη για τους ερασιτέχνες εραστές της κουζίνας και εργαλείο γνώσης για τους επαγγελματίες του χώρου.  Άλλωστε όπως λέει και ο ίδιος: "η γνώση πρέπει να μεταλαμπαδεύεται και όχι να κρύβεται πίσω από τους τοίχους μιας κουζίνας.  Για να μπορεί να υπάρχει μια συνέχεια και ένα μέλλον".</p><p>Το "Άρωμα Μεσογείου" επελέγη από Gourmand World Cookbook Awards 2007 ως η καλύτερη έκδοση στην Ελλάδα στην κατηγορία "Best Chef Book" και θα διαγωνιστεί στο διεθνή διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί τον Μάιο του 2008. </p>"
      +"_version_": 1833601909293842432
    }
    2 => SolrObject {#492
      +"product_id": "1171417"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2020-12-03T09:07:56Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13419"
      +"pub_name": "Hot Pepper"
      +"imprint": "Hot Pepper"
      +"pages": 287
      +"height": 30.0
      +"width": 30.0
      +"weight": 2333
      +"distinctive_title": "Ελληνική γαστρονομία"
      +"distinctive_subtitle": "34 Έλληνες chef δημιουργούν"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2006
      +"gtin13": "9789608823815"
      +"prefix": "978-960-88238"
      +"isbn13": "978-960-88238-1-5"
      +"contr_id": array:5 [
        0 => "1053517"
        1 => "1058387"
        2 => "1079044"
        3 => "1086612"
        4 => "1088988"
      ]
      +"contr_name": array:5 [
        0 => "Δημότσης, Γιάννης"
        1 => "κ.ά."
        2 => "Ντελής, Δημήτρης"
        3 => "Πούπαλος, Δημήτρης"
        4 => "Σαράντος, Νίκος"
      ]
      +"contr_id_role": array:5 [
        0 => "1053517_A08"
        1 => "1058387_A08"
        2 => "1079044_A08"
        3 => "1086612_A08"
        4 => "1088988_B01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:5 [
        0 => "1053517_i"
        1 => "1058387_i"
        2 => "1079044_i"
        3 => "1086612_i"
        4 => "1088988_e"
      ]
      +"contr_role": array:5 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Φωτογράφος"
        2 => "Φωτογράφος"
        3 => "Φωτογράφος"
        4 => "Επιμέλεια κειμένου"
      ]
      +"contr_denoms": array:5 [
        0 => "Δημότσης, Γιάννης"
        1 => "κ.ά."
        2 => "Ντελής, Δημήτρης"
        3 => "Πούπαλος, Δημήτρης"
        4 => "Σαράντος, Νίκος"
      ]
      +"price": 68.91
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1171417"
      +"description": "<p>[...] Η ελληνική κουζίνα, η μεσογειακή διατροφή και τα ελληνικά προϊόντα, σχεδόν όλα μοναδικά στον κόσμο, ήταν και παραμένουν οδηγός στις διατροφικές συνήθειες των ευρωπαϊκών λαών -και όχι μόνο. Γι` αυτό και όταν μας έγινε η πρόταση για προβολή της Ελλάδας μέσα από ένα τέτοιο δημιούργημα, δεχτήκαμε με χαρά να γίνουμε συνοδοιπόροι σ` αυτό το ξεχωριστό τόλμημα. Άλλωστε η παράδοσή μας λέει πως ο έρωτας περνάει απ` το στομάχι. Εμείς σήμερα πιστεύουμε ότι και ο έρωτας για μια χώρα περνάει απ` το στομάχι.<br>Η εξαιρετική αυτή προσπάθεια, με τη συμβολή πολλών διακεκριμένων ελλήνων σεφ, καρποφορεί ένα μοναδικό γαστριμαργικό δημιούργημα που συνδυάζει την παραδοσιακή μεσογειακή διατροφή με τη σύγχρονη ελληνική κουζίνα.<br>Η ευφυής  αυτή επιχειρηματική προσπάθεια πιστεύουμε ότι θα γίνει το εφαλτήριο απ` όπου, με τη βοήθεια και άλλων επιχειρηματικών πρωτοβουλιών, η Ελλάδα θα ταξιδέψει μέσα από πολιτιστικούς δρόμους και θα κατακτήσει και πάλι τον κόσμο.<br>Δημήτρης Αβραμόπουλος, Υπουργός Τουρισμού</p>"
      +"_version_": 1833600008022130688
    }
    3 => SolrObject {#493
      +"product_id": "1129330"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2021-03-17T16:28:38Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13419"
      +"pub_name": "Hot Pepper"
      +"imprint": "Hot Pepper"
      +"pages": 203
      +"height": 28.0
      +"width": 28.0
      +"weight": 1544
      +"distinctive_title": "Hellas Alive"
      +"distinctive_subtitle": "Τhe Best Restaurants"
      +"thema_code": array:3 [
        0 => "WTH"
        1 => "1DXG"
        2 => "TTVC"
      ]
      +"classification_main": "Οδηγοί ταξιδιών και διακοπών"
      +"classification": array:3 [
        0 => "Οδηγοί ταξιδιών και διακοπών"
        1 => "Ελλάδα"
        2 => "Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:2 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
        1 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      ]
      +"language": array:2 [
        0 => "Αγγλική"
        1 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2006
      +"gtin13": "9789608823822"
      +"prefix": "978-960-88238"
      +"isbn13": "978-960-88238-2-2"
      +"contr_id": array:3 [
        0 => "1048071"
        1 => "1053517"
        2 => "1086612"
      ]
      +"contr_name": array:3 [
        0 => "Βούλγαρης, Θύμιος"
        1 => "Δημότσης, Γιάννης"
        2 => "Πούπαλος, Δημήτρης"
      ]
      +"contr_id_role": array:3 [
        0 => "1048071_A01"
        1 => "1053517_A08"
        2 => "1086612_A08"
      ]
      +"contr_id_tab": array:3 [
        0 => "1048071_a"
        1 => "1053517_i"
        2 => "1086612_i"
      ]
      +"contr_role": array:3 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Φωτογράφος"
        2 => "Φωτογράφος"
      ]
      +"contr_denoms": array:3 [
        0 => "Βούλγαρης, Θύμιος"
        1 => "Δημότσης, Γιάννης"
        2 => "Πούπαλος, Δημήτρης"
      ]
      +"price": 50.88
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1129330"
      +"description": "<p>Κριτήριο και γνώμονας για την έκδοση μας είναι η υψηλή παροχή υπηρεσιών ψυχαγωγίας, η αρχιτεκτονική επιπέδου, η αισθητική πληρότητα. Restaurants και τόποι ψυχαγωγίας οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, μέσα από μια αόρατη αλλά θεμιτή άμιλλα, συναγωνίζονται με δημιουργίες υψηλής αισθητικής και γευστικής απόλαυσης συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στο "ευ ζην" των Ελλήνων.<br>Η Ελλάδα και ιδιαίτερα η Αθήνα δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις μητροπόλεις του κόσμου. Οι χώροι αυτοί αισθητικά μπορούν να καταταγούν μεταξύ των πρωτοπόρων. Με την πεποίθηση πως η καταγραφή και παρουσίαση των καλύτερων στο χώρο της γεύσης και συνάμα της ψυχαγωγίας στην Ελλάδα είναι απαραίτητη, το "Hellas Alive" φιλοδοξεί να γίνει μια συνήθεια ή καλύτερα ένας θεσμός, θεωρούμε καθήκον μας την έκδοση αυτή.<br>Καμαρώνουμε για το καταπληκτικό γούστο και την επιχειρηματική αξιοσύνη όσων παρουσιάζονται από τις σελίδες αυτού του βιβλίου. Η συνεργασία μαζί τους υπήρξε εποικοδομητική και ελπίζουμε αυτό να συνεχιστεί και στο μέλλον.<br>Το "Hellas Alive" ας γίνει η αφετηρία και για άλλα τέτοια δείγματα πολιτισμού πέρα από τα στενά όρια.<br>Ευχαριστώ τους συνεργάτες - επιχειρηματίες οι οποίοι παρουσιάζονται σ` αυτό το βιβλίο γιατί χωρίς τη δική τους επιθυμία η προσπάθεια μας δεν θα είχε υλοποιηθεί.<br>(Εύα Πλάκα, Εκδότρια)</p>"
      +"_version_": 1833603886766620672
    }
    4 => SolrObject {#494
      +"product_id": "1129329"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2025-06-02T08:53:33Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13419"
      +"pub_name": "Hot Pepper"
      +"imprint": "Hot Pepper"
      +"pages": 191
      +"height": 28.0
      +"width": 28.0
      +"weight": 1479
      +"distinctive_title": "Hellas Alive"
      +"distinctive_subtitle": "The Best Bar Restaurants"
      +"thema_code": array:3 [
        0 => "WTH"
        1 => "1DXG"
        2 => "TTVC"
      ]
      +"classification": array:3 [
        0 => "Οδηγοί ταξιδιών και διακοπών"
        1 => "Ελλάδα"
        2 => "Ξενοδοχεία, φιλοξενία και τροφοδοσία"
      ]
      +"classification_main": "Οδηγοί ταξιδιών και διακοπών"
      +"category": array:2 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
        1 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2006
      +"gtin13": "9789608823839"
      +"prefix": "978-960-88238"
      +"isbn13": "978-960-88238-3-9"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1053517"
        1 => "1092945"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Δημότσης, Γιάννης"
        1 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1053517_A08"
        1 => "1092945_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1053517_i"
        1 => "1092945_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Δημότσης, Γιάννης"
        1 => "Συλλογικό έργο"
      ]
      +"price": 50.88
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1129329"
      +"_version_": 1833808442672807936
    }
  ]
  "total_books" => 6
  "imprintString" => "Hot Pepper"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 0
  "tc" => 9
]