array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 13199
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Alba"
  "PIID_STATUS" => "INACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => null
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 10
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Alba" => 29
  ]
  "categories" => array:1 [
    "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 29
  ]
  "pub_dates" => array:16 [
    1996 => 1
    1997 => 0
    1998 => 0
    1999 => 0
    2000 => 0
    2001 => 4
    2002 => 2
    2003 => 4
    2004 => 1
    2005 => 3
    2006 => 9
    2007 => 4
    2008 => 0
    2009 => 0
    2010 => 0
    2011 => 1
  ]
  "recent_books" => array:5 [
    0 => SolrObject {#487
      +"product_id": "1005200"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2024-11-25T12:01:23Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13199"
      +"pub_name": "Alba"
      +"imprint": "Alba"
      +"pages": 144
      +"height": 33.0
      +"width": 24.0
      +"weight": 596
      +"distinctive_title": "Η νέα κουζίνα"
      +"distinctive_subtitle": "Νόστιμη, υγιεινή, οικονομική: 250 συνταγές για το νέο ελληνικό τραπέζι"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 2
      +"pub_year": 2011
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1042651"
        1 => "1042654"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
        1 => "Αλεξιάδου, Βέφα, 1933-2024"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1042651_A01"
        1 => "1042654_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1042651_a"
        1 => "1042654_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
        1 => "Αλεξιάδου, Βέφα, 1933-2024"
      ]
      +"price": 14.93
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1005200"
      +"description": "<p>Απλοποιήστε τη ζωή σας, μαγειρεύοντας καθημερινά υγιεινά, φτηνά, εύκολα και γρήγορα για έναν, για δύο, για την οικογένεια ή για όλη την παρέα.<br>Η ελληνική κουζίνα είναι η πιο πλούσια σε γεύσεις, κουζίνα της Μεσογείου. Είναι συγχρόνως και η πιο απλή. Λίγα, φρέσκα, αγνά υλικά δίνουν χίλιους συνδυασμούς γεύσης κι άλλες τόσες συνταγές γεμάτες φαντασία, επινοημένες από γενιές γυναικών που δημιούργησαν πάρα πολλά με πολύ λίγα!</p><p>Τα βασικά υλικά που δίνουν την ταυτότητα στα περισσότερα ελληνικά πιάτα είναι το ελαιόλαδο, το λεμόνι, η ρίγανη, ο μαϊντανός, το τυρί φέτα, οι ελιές, η ντομάτα και το φρεσκοζυμωμένο ψωμί από σιτάρι. Από μόνα τους αποτελούν ένα πλήρες γεύμα.<br>Προσθέτοντας φρέσκα λαχανικά και φρούτα που το εύκρατο κλίμα μας παρέχει σε αφθονία, χόρτα, αρωματικά βότανα και μυρωδικά που ξεπροβάλλουν από τις αμμουδιές ως τα βραχώδη βουνά, οι συνδυασμοί των λαδερών πιάτων της ελληνικής κουζίνας είναι άπειροι, με μοναδικά βασικά υλικά το μεράκι και τη φαντασία.</p><p>Με γνώμονα τη νοστιμιά, τη δημιουργία και την ποικιλία στο τραπέζι, οι ελληνίδες νοικοκυρές υπήρξαν πάντα ευρηματικές, δημιουργώντας γευστικές απολαύσεις με τα πιο απλά υλικά και συχνά με περισσεύματα, φροντίζοντας να υπάρχει πάντα ένα καλοστρωμένο τραπέζι για όλη την οικογένεια ακόμα και στους πιο δύσκολους καιρούς που πέρασε η χώρα μας. Η οικονομία σε πρώτες ύλες και σε πηγές ενέργειας, απαραίτητη σήμερα λόγω της οικονομικής κρίσης, δεν επηρεάζει θετικά μόνο το εισόδημα της ελληνικής οικογένειας αλλά είναι απαραίτητη τόσο για τη φύση όσο και για το οικοσύστημα ολόκληρου του πλανήτη. Ένα λιτό γεύμα δεν είναι απαραίτητα ένα φτωχό γεύμα. Με έξυπνες ιδέες και φρέσκα υλικά, η κάθε συνταγή μπορεί να μεταμορφωθεί σε ένα μοναδικό τόοο σε παρουσίαση όσο και σε θρεπτική αξία φαγητό.</p><p>Στο πνεύμα της οικονομίας αλλά και της σωστής διατροφής, μειώστε τις ποσότητες κρέατος που καταναλώνετε μέσα στην εβδομάδα και εισάγετε νέες πρωτότυπες γεύσεις, βασισμένες σε γνωστές αγαπημένες, όπως όσπρια, δημητριακά και ζυμαρικά. Το πολύωρο μαγείρεμα κοστίζει αλλά και καταστρέφει πολύτιμα θρεπτικά συστατικά των τροφών. Ο χρόνος είναι χρήμα, γι` αυτό επιλέξτε για το καθημερινό φαγητό συνταγές που μαγειρεύονται γρήγορα. Φροντίστε να έχετε πάντα τα απαραίτητα υλικά στο ψυγείο και στο ντουλάπι και δεν θα μείνετε ποτέ χωρίς φρεσκομαγειρεμένο σπιτικό ελληνικό και υγιεινό φαγητό. Ότι ετοιμάζετε στην κουζίνα σας με βασικά υλικά που εσείς επιλέγετε, μπορεί να γίνει όσο υγιεινό και οικονομικό το επιθυμείτε.</p><p>Στο βιβλίο θα βρείτε 300 συνταγές και ιδέες για να μαγειρέψετε εύκολα και οικονομικά τις πιο αγαπημένες Ελληνικές γεύσεις. Οι συνταγές του βιβλίου είναι απλά διατυπωμένες και περιέχουν λίγα υλικά που θα βρείτε εύκολα σε όλα τα μέρη της Ελλάδας. Διαβάζοντας προσεχτικά τις σελίδες του, να είστε σίγουροι πως δεν θα λείπει ποτέ το σπιτικό φαγητό από το τραπέζι σας, όσο πιεσμένοι κι αν είστε από χρόνο ή χρήματα.</p><p>(από τον πρόλογο του βιβλίου)</p>"
      +"_version_": 1833615276797591552
    }
    1 => SolrObject {#490
      +"product_id": "1121840"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13199"
      +"pub_name": "Alba"
      +"imprint": "Alba"
      +"pages": 64
      +"height": 29.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 205
      +"distinctive_title": "100% Food: Light και οικονομικά"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 4
      +"pub_year": 2007
      +"gtin13": "9789606673115"
      +"prefix": "978-960-6673"
      +"isbn13": "978-960-6673-11-5"
      +"contr_id": array:1 [
        0 => "1042651"
      ]
      +"contr_name": array:1 [
        0 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
      ]
      +"contr_id_role": array:1 [
        0 => "1042651_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:1 [
        0 => "1042651_a"
      ]
      +"contr_role": array:1 [
        0 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:1 [
        0 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1121840"
      +"description": "<p>Περιεχόμενα:<br>- 100% αιθέριο γλύκισμα: Pavlova<br>- 100% οικονομία: μαγειρική με τα περισσεύματα του Πάσχα<br>- 100% λάιτ τσουρέκι<br>- 100% ελαφριές συνταγές για την άνοιξη</p><p>Και...<br>- Ταξίδι στους Αγίους Τόπους<br>- Όλα στη σχάρα: οδηγίες για σωστό ψήσιμο του κρέατος<br>- Με τι κρασί θα συνοδέψετε τα φαγητά του Πάσχα;<br>- Εύκολες συνταγές για φοιτητές</p>"
      +"coll_id": "22"
      +"coll_title": "100% Food"
      +"_version_": 1834238141080272896
    }
    2 => SolrObject {#491
      +"product_id": "1121842"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13199"
      +"pub_name": "Alba"
      +"imprint": "Alba"
      +"pages": 64
      +"height": 29.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 205
      +"distinctive_title": "100% Food: Πασχαλινές γεύσεις"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 3
      +"pub_year": 2007
      +"gtin13": "9789606673108"
      +"prefix": "978-960-6673"
      +"isbn13": "978-960-6673-10-8"
      +"contr_id": array:1 [
        0 => "1042651"
      ]
      +"contr_name": array:1 [
        0 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
      ]
      +"contr_id_role": array:1 [
        0 => "1042651_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:1 [
        0 => "1042651_a"
      ]
      +"contr_role": array:1 [
        0 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:1 [
        0 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1121842"
      +"description": "<p>Περιεχόμενα:<br>- 100% γεύση για το πασχαλινό τραπέζι<br>- 100% μπακαλιάρος με άποψη<br>- 100% νόστιμο τσουρέκι και κουλουράκια<br>- 100% κρέμα και φράουλες<br>- 100% από τη Ρωσία στο πιάτο σας<br>Και...<br>- Υπαίθριες βιολογικές αγορές<br>- Γκουρμέ πασχαλινό τραπέζι<br>- Το μενού της Μεγάλης Εβδομάδας<br>- Ρετσίνα και απόλαυση<br>- Τα τρόφιμά μας είναι και το φάρμακό μας<br>Πρωτότυπες ιδέες:<br>- Τζιγεροσαρμάδες... σε σουφλέ<br>- Μαγειρίτσα... σε λαζάνια<br>- Ρωσική σαλάτα... σε τούρτα</p>"
      +"coll_id": "22"
      +"coll_title": "100% Food"
      +"_version_": 1834238140893626368
    }
    3 => SolrObject {#492
      +"product_id": "1121841"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13199"
      +"pub_name": "Alba"
      +"imprint": "Alba"
      +"pages": 64
      +"height": 29.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 208
      +"distinctive_title": "100% Food: Νηστεία και νοστιμιά"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 2
      +"pub_year": 2007
      +"gtin13": "9789606673092"
      +"prefix": "978-960-6673"
      +"isbn13": "978-960-6673-09-2"
      +"contr_id": array:3 [
        0 => "1042179"
        1 => "1042651"
        2 => "1068759"
      ]
      +"contr_name": array:3 [
        0 => "Αθανασοπούλου, Βιβιάννα"
        1 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
        2 => "Λάλας, Κώστας"
      ]
      +"contr_id_role": array:3 [
        0 => "1042179_A08"
        1 => "1042651_A01"
        2 => "1068759_A08"
      ]
      +"contr_id_tab": array:3 [
        0 => "1042179_i"
        1 => "1042651_a"
        2 => "1068759_i"
      ]
      +"contr_role": array:3 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Φωτογράφος"
      ]
      +"contr_denoms": array:3 [
        0 => "Αθανασοπούλου, Βιβιάννα"
        1 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
        2 => "Λάλας, Κώστας"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1121841"
      +"description": "<p>[...] Η νηστεία στο μυαλό μας συμβαδίζει με αποτοξίνωση και συνεπώς με θερμιδική δίαιτα και υγιεινή διατροφή. Αυτό δεν είναι πάντα αληθές, καθώς η νηστεία δεν είναι δίαιτα, αν και μας βοηθάει να αποτοξινωθούμε από τα ζωικά λιπαρά που έχουν κατηγορηθεί για αύξηση της χοληστερίνης και της αρτηριακής πίεσης. Παρ` όλα αυτά για να προσέξουμε το βάρος και πάνω απ` όλα την υγεία μας, θα πρέπει να νηστέψουμε με σύνεση και να μην κάνουμε κατάχρηση ούτε στο λάδι, ούτε στις αμυλούχες τροφές (ζυμαρικά, ρύζι, ψωμί). Μέσα στην περίοδο της νηστείας έχουμε τη δυνατότητα να ξαναγαπήσουμε τα όσπρια, μια μακρινή ίσως για πολλούς ανάμνηση, από το παραδοσιακό τραπέζι της γιαγιάς και της μαμάς. [...]</p><p>Αλεξία Αλεξιάδου</p><p>Περιεχόμενα:<br>- 100% θαλασσινά, όλα τα μυστικά της θάλασσας<br>- 100% 7 γευστικοί συνδυασμοί για το καθημερινό τραπέζι<br>- 100% Καθαρά Δευτέρα με ταραμά και λαγάνα σπιτική<br>- 100% λιβανέζικο μενού με γνώριμες γεύσεις<br>- 100% υγιεινή διατροφή με νηστεία!<br>Και...<br>- Με τι κρασί θα συνοδέψουμε τα θαλασσινά<br>- Οι ιστορίες μιας ετικέτας, για να μην σας πιάσουν αδιάβαστους<br>- Στην κουζίνα δυό-δυό<br>- Μακαρονάδες με θαλασσινά... αφροδισιακές</p>"
      +"coll_id": "22"
      +"coll_title": "100% Food"
      +"_version_": 1834238140997435392
    }
    4 => SolrObject {#493
      +"product_id": "1121843"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2023-09-01T10:12:14Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13199"
      +"pub_name": "Alba"
      +"imprint": "Alba"
      +"pages": 64
      +"height": 29.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 206
      +"distinctive_title": "100% Food: Σπιτικό ελληνικό fast food"
      +"distinctive_subtitle": "Γρήγορο και υγιεινό"
      +"thema_code": array:2 [
        0 => "WBN"
        1 => "1DXG"
      ]
      +"classification_main": "Εθνική και τοπική κουζίνα"
      +"classification": array:2 [
        0 => "Εθνική και τοπική κουζίνα"
        1 => "Ελλάδα"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 1
      +"pub_year": 2007
      +"gtin13": "9789606673085"
      +"prefix": "978-960-6673"
      +"isbn13": "978-960-6673-08-5"
      +"contr_id": array:3 [
        0 => "1042179"
        1 => "1042651"
        2 => "1068759"
      ]
      +"contr_name": array:3 [
        0 => "Αθανασοπούλου, Βιβιάννα"
        1 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
        2 => "Λάλας, Κώστας"
      ]
      +"contr_id_role": array:3 [
        0 => "1042179_A08"
        1 => "1042651_A01"
        2 => "1068759_A08"
      ]
      +"contr_id_tab": array:3 [
        0 => "1042179_i"
        1 => "1042651_a"
        2 => "1068759_i"
      ]
      +"contr_role": array:3 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Φωτογράφος"
      ]
      +"contr_denoms": array:3 [
        0 => "Αθανασοπούλου, Βιβιάννα"
        1 => "Αλεξιάδου, Αλεξία"
        2 => "Λάλας, Κώστας"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1121843"
      +"description": "<p>[...] Η ελληνική κουζίνα είναι όλα αυτά που αγαπάμε και που ταιριάζουν απόλυτα στη γεύση: τα φαγητά που μαγείρευαν οι γιαγιάδες και οι μαμάδες μας. Τα υπέροχα λαδερά μας, τα χόρτα και οι πλούσιες σαλάτες μας και οι συνδυασμοί όλων αυτών με άφθονα ψάρια και λίγο κρέας, κυρίως χοιρινό, αρνί ή κοτόπουλο. Όλα αυτά μπορούν εύκολα να γίνουν το καθημερινό μας fast food, το ελληνικό σπιτικό μας φαγητό. Μειώνουμε μεν το λάδι στα λαδερά της γιαγιάς, δημιουργούμε σύγχρονες γεύσεις αναμειγνύοντας το ψάρι στο τηγάνι ή στο γουόκ με μανιτάρια και λαχανικά, ανακατεύουμε, συμπληρώνουμε, εξελίσσουμε και γεννάμε τη Νέα Ελληνική Κουζίνα. [...]</p><p>(Αλεξία Αλεξιάδου, από το εισαγωγικό κείμενο)</p>"
      +"coll_id": "22"
      +"coll_title": "100% Food"
      +"_version_": 1834238140814983168
    }
  ]
  "total_books" => 29
  "imprintString" => "Alba"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 0
  "tc" => 29
]