array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 13194
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Adverta"
  "PIID_STATUS" => "INACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => null
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 11
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Adverta" => 1
  ]
  "categories" => array:1 [
    "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 1
  ]
  "pub_dates" => array:1 [
    2005 => 1
  ]
  "recent_books" => array:1 [
    0 => SolrObject {#487
      +"product_id": "1100381"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2024-02-21T12:26:00Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "13194"
      +"pub_name": "Adverta"
      +"imprint": "Adverta"
      +"pages": 372
      +"height": 28.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 1844
      +"distinctive_title": "Το βιβλίο μαγειρικής της σχολής Chef d' Oeuvre"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2005
      +"gtin13": "9789608884304"
      +"prefix": "978-960-88843"
      +"isbn13": "978-960-88843-0-4"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1044123"
        1 => "1078543"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Αντωνόπουλος, Διονύσης"
        1 => "Νικολάου, Ντίνα, σεφ"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1044123_A08"
        1 => "1078543_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1044123_i"
        1 => "1078543_a"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Αντωνόπουλος, Διονύσης"
        1 => "Νικολάου, Ντίνα, σεφ"
      ]
      +"price": 58.84
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1100381"
      +"description": "<p>Η Chef d` Oeuvre, η διασημότερη Σχολή Μαγειρικής στην Ελλάδα, αποκαλύπτει την μοναδική μέθοδο εκπαίδευσης που εφαρμόζει στους πρωτοετείς σπουδαστές της, καταδεικνύοντας με σαφήνεια και απλότητα τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνικές που πρέπει να κατέχει όποιος θέλει να μυηθεί σωστά στη Μαγειρική Τέχνη. Στο βιβλίο αυτό καταγράφονται οι τεχνικές για περισσότερες από 400 βασικές παρασκευές, όπως ακριβώς διδάσκονται στους υποψήφιους chef της Σχολής Chef d` Oeuvre, η γνώση των οποίων είναι απαραίτητη για την επιτυχία κάθε μαγειρικής δημιουργίας. </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]</em></p>"
      +"_version_": 1834240032933675008
    }
  ]
  "total_books" => 1
  "imprintString" => "Adverta"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 0
  "tc" => 1
]