array:29 [ "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER" "PARTY_ID" => 13146 "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00" "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00" "PARTY_NAME" => "Χύτρα" "PIID_STATUS" => "ACTIVE" "SOURCE" => null "PUBLISHING_GROUP_ID" => null "BIO_NOTE" => null "COUNTRY" => "GR" "RLTS" => 10 "LOGO" => null "WEB_VIEW" => null "WEB_SERVICE_URL" => null "SIZE" => null "LAST_CATALOG_UPD" => null "COMMENT" => null "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 11 "BOOKSTORE" => null "ESHOP" => null "imprints" => array:1 [ "Χύτρα" => 4 ] "categories" => array:1 [ "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 4 ] "pub_dates" => array:2 [ 2010 => 2 2011 => 2 ] "recent_books" => array:4 [ 0 => SolrObject {#487 +"product_id": "1158640" +"translated": "false" +"publishing_status": "Κυκλοφορεί" +"last_update": "2013-12-31T22:00:00Z" +"product_status": true +"lcx": false +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z" +"product_form_id": "BB" +"product_form": "Σκληρόδετο" +"product_kind": "Βιβλίο" +"pub_id": "13146" +"pub_name": "Χύτρα" +"imprint": "Χύτρα" +"pages": 152 +"height": 24.0 +"width": 15.0 +"weight": 444 +"distinctive_title": "Γλυκές σημειώσεις" +"thema_code": array:2 [ 0 => "WZS" 1 => "WBVS" ] +"classification_main": "Είδη γραφικής ύλης" +"classification": array:2 [ 0 => "Είδη γραφικής ύλης" 1 => "Αρτοζαχαροπλαστική" ] +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" +"category": array:2 [ 0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" 1 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" ] +"language": array:1 [ 0 => "Ελληνική, Νέα" ] +"edition_no": 1 +"city": "Αθήνα" +"pub_month": 12 +"pub_year": 2011 +"gtin13": "9789609924733" +"prefix": "978-960-99247" +"isbn13": "978-960-99247-3-3" +"contr_id": array:1 [ 0 => "1084180" ] +"contr_name": array:1 [ 0 => "Παρλιάρος, Στέλιος" ] +"contr_id_role": array:1 [ 0 => "1084180_A01" ] +"contr_id_tab": array:1 [ 0 => "1084180_a" ] +"contr_role": array:1 [ 0 => "Συγγραφέας" ] +"contr_denoms": array:1 [ 0 => "Παρλιάρος, Στέλιος" ] +"price": 16.92 +"vat": 6.0 +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ" +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1158640" +"description": "<p>1979, η χρονιά που η ζαχαροπλαστική μπήκε στη ζωή μου... Τόσα χρόνια πριν, και όλα ήταν τόσο διαφορετικά. Πρώτες ύλες, εργαλεία, συνταγές... Τόσα χρόνια μετά, και οι βασικές αρχές της παρέμειναν τόσο σταθερές κι ακλόνητες. Ακρίβεια, πειθαρχία, τεχνογνωσία... Αυτές οι αντιθέσεις είναι που τη χαρακτηρίζουν και που τελικά την κάνουν τόσο αγαπητή και ενδιαφέρουσα. Έτσι, όλα αυτά τα χρόνια κατέχει, παράλληλα με τον θαυμασμό μου και το μεγαλύτερο, ίσως, κομμάτι της ζωής μου με αποτέλεσμα να έχει δημιουργηθεί μια αμφίδρομη σχέση όπου τεχνίτης και τέχνη αλληλεπιδρούν και αλληλοεπηρεάζονται. Με γνώμονα τη διαρκή αναζήτηση, παρακολουθώντας βήμα βήμα τις αλλαγές και τις εξελίξεις της, συγκέντρωσα αρκετή γνώση και συνεχίζω αδιάκοπα μέχρι και σήμερα. Το απόσταγμα αυτών των γνώσεων μοιράζομαι μαζί σας με διάφορους τρόπους όλα αυτά τα χρόνια, με αρχικό μου εγχείρημα το πρώτο μου κατάστημα, και στη συνέχεια μετά βιβλία που ακολούθησαν, με τις άπειρες συνταγές στα περιοδικά που αγαπήσατε, τον `Γαστρονόμο`, τις `Γλυκές Ιστορίες`, με την τηλεοπτική εκπομπή `Γλυκές Αλχημείες` αλλά και με τα σεμινάρια, κάθε χρόνο, όπου η επαφή γίνεται πιο άμεση. Για όσους λοιπόν μαγεύονται από την τέχνη αυτή και τους αρέσει να πειραματίζονται και να δημιουργούν, το σημειωματάριο αυτό μπορεί να αποτελέσει ένα προσωπικό<br/>αρχείο συγκεντρώνοντας μέσα σ` αυτό αγαπημένες συνταγές. Για μια καλή αρχή, για κάποιον εν δυνάμει ζαχαροπλάστη θεωρώ απαραίτητες από την πλευρά μου τις σωστές βάσεις. Γι` αυτό και σκέφτηκα, πρώτος εγώ, να γράψω για εσάς κάποιες από τις βασικότερες συνταγές της ζαχαροπλαστικής. </p><p><br><em>[Απόσπασμα από κείμενο παρουσίασης εκδότη ή έκδοσης]</em></p>" +"_version_": 1833601191357972480 } 1 => SolrObject {#490 +"product_id": "1210593" +"translated": "false" +"publishing_status": "Κυκλοφορεί" +"last_update": "2015-09-23T03:09:46Z" +"product_status": true +"lcx": false +"add_product_ts": "2015-09-22T08:34:50Z" +"product_form_id": "BA" +"product_form": "Απροσδιόριστο δέσιμο" +"product_kind": "Βιβλίο" +"pub_id": "13146" +"pub_name": "Χύτρα" +"imprint": "Χύτρα" +"height": 29.0 +"width": 17.0 +"distinctive_title": "Barbeque, ψητά σχάρας και μαρινάδες" +"distinctive_subtitle": "80 συνταγές και γαρνιτούρες" +"thema_code": array:1 [ 0 => "WB" ] +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική" +"classification": array:1 [ 0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική" ] +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" +"category": array:1 [ 0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" ] +"language": array:1 [ 0 => "Ελληνική, Νέα" ] +"city": "Αθήνα" +"pub_month": 1 +"pub_year": 2011 +"gtin13": "9789609924726" +"prefix": "978-960-99247" +"isbn13": "978-960-99247-2-6" +"price": 19.9 +"vat": 6.0 +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ" +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1210593" +"description": "<p>Ανακαλύψτε όλα τα μυστικά του καλού ψήστη! Καλά κρυμμένα μέσα στο τεράστιο σπιρτόκουτο, σ’ ένα μοναδικό βιβλίο με 80 υπέροχες συνταγές για barbecue: ψητά σχάρας, σουβλάκια, σαλάτες, μαρινάδες, σάλτσες και γαρνιτούρες. Επιλέξτε κρεατικά, θαλασσινά, λαχανικά ή φρούτα, ορίστε γευστικό προορισμό και απολαύστε όλα τα αγαπημένα σας υλικά πιο νόστιμα και ζουμερά από ποτέ! </p><p>Εύκολες συνταγές, λαχταριστές φωτογραφίες, πρακτικές συμβουλές για να μαρινάρετε και να ψήσετε σωστά, να συνδυάσετε ή να αντικαταστήσετε υλικά, να αξιοποιήσετε τις μαρινάδες, προτάσεις και συνταγές για να συνοδεύσετε τα αγαπημένα σας πιάτα. Σουβλάκι κλασικό, κεμπάπ, λουκάνικα, mixed grill, χοιρινά παϊδάκια καραμελωμένα, κοτόπουλο tadoori , κοτόπουλο μαριναρισμένο με μέλι και μπαχαρικά, σουβλάκια με καλαμάρι, λιαστή ντομάτα και τσίπουρο, λαβράκι με μάραθο, σολομός a l’uilaterale, λιβανέζικη σαλάτα taboule, σαλάτα coleslaw, σάλτσα guacamole, σάλτσα με κάππαρη και ντομάτα, τζατζίκι με κουκκιά και μέντα, ντομάτες a la provecale, κατσικίσιο τυρί με δενδρολίβανο ... μαρμελάδα με ντομάτα και καυτερή πιπεριά, τσάτνεϊ με μάνγκο .... αχλάδια και μήλα ψητά, βερίκοκα στη σχάρα, marshmallows με φράουλες! Μια απολαυστική γευστική περιπέτεια κρυμμένη σ’ ένα μοναδικό κουτί .... Ένα έτοιμο δώρο!</p>" +"_version_": 1833596566089236480 } 2 => SolrObject {#491 +"product_id": "1133604" +"translated": "true" +"publishing_status": "Κυκλοφορεί" +"last_update": "2021-03-17T16:28:42Z" +"product_status": true +"lcx": false +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z" +"product_form_id": "BB" +"product_form": "Σκληρόδετο" +"product_kind": "Βιβλίο" +"pub_id": "13146" +"pub_name": "Χύτρα" +"imprint": "Χύτρα" +"pages": 64 +"height": 25.0 +"width": 25.0 +"weight": 462 +"distinctive_title": "Pizza" +"distinctive_subtitle": "30 διάσημες συνταγές για σπιτική pizza" +"original_title": "Pizza" +"thema_code": array:1 [ 0 => "WB" ] +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική" +"classification": array:1 [ 0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική" ] +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" +"category": array:1 [ 0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" ] +"language": array:1 [ 0 => "Ελληνική, Νέα" ] +"original_language": array:1 [ 0 => "Γαλλική" ] +"edition_no": 1 +"city": "Αθήνα" +"pub_month": 7 +"pub_year": 2010 +"gtin13": "9789609924719" +"prefix": "978-960-99247" +"isbn13": "978-960-99247-1-9" +"contr_id": array:3 [ 0 => "1004337" 1 => "1028667" 2 => "1062330" ] +"contr_name": array:3 [ 0 => "Bono, Jean" 1 => "Pantaleoni, Lucia" 2 => "Κατακουζηνού, Δανάη" ] +"contr_id_role": array:3 [ 0 => "1004337_A08" 1 => "1028667_A01" 2 => "1062330_B06" ] +"contr_id_tab": array:3 [ 0 => "1004337_i" 1 => "1028667_a" 2 => "1062330_t" ] +"contr_role": array:3 [ 0 => "Φωτογράφος" 1 => "Συγγραφέας" 2 => "Μετάφραση" ] +"contr_denoms": array:3 [ 0 => "Bono, Jean" 1 => "Pantaleoni, Lucia" 2 => "Κατακουζηνού, Δανάη" ] +"price": 12.84 +"vat": 6.0 +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ" +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1133604" +"description": "<p>Για να ετοιμάσουμε σπιτική Pizza:<br>1. Επιλέγουμε μία από τις 30 συνταγές.<br>2. Ετοιμάζουμε τη ζύμη σύμφωνα με τη σπιτική συνταγή ή απλά χρησιμοποιούμε μια έτοιμη βάση για Pizza.<br>3. Ετοιμάζουμε τα υλικά της συνταγής που επιλέξαμε.<br>4. Προθερμαίνουμε τον φούρνο.<br>5. Ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Χωρίζουμε γρήγορα σε κομμάτια χρησιμοποιώντας το ειδικό μαχαίρι για Pizza που υπάρχει μέσα στο κουτί. Σερβίρουμε!</p>" +"_version_": 1833603484284354560 } 3 => SolrObject {#492 +"product_id": "1010966" +"translated": "true" +"publishing_status": "Κυκλοφορεί" +"last_update": "2021-03-17T16:26:43Z" +"product_status": true +"lcx": false +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z" +"product_form_id": "BB" +"product_form": "Σκληρόδετο" +"product_kind": "Βιβλίο" +"pub_id": "13146" +"pub_name": "Χύτρα" +"imprint": "Χύτρα" +"pages": 107 +"height": 22.0 +"width": 10.0 +"weight": 231 +"distinctive_title": "Η φόρμα για κέικ" +"distinctive_subtitle": "50 καινούργιες συνταγές" +"original_title": "Le moule à cake" +"thema_code": array:1 [ 0 => "WBVS" ] +"classification_main": "Αρτοζαχαροπλαστική" +"classification": array:1 [ 0 => "Αρτοζαχαροπλαστική" ] +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" +"category": array:1 [ 0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" ] +"language": array:1 [ 0 => "Ελληνική, Νέα" ] +"original_language": array:1 [ 0 => "Γαλλική" ] +"edition_no": 1 +"city": "Αθήνα" +"pub_month": 7 +"pub_year": 2010 +"gtin13": "9789609924702" +"prefix": "978-960-99247" +"isbn13": "978-960-99247-0-2" +"contr_id": array:3 [ 0 => "1022840" 1 => "1025224" 2 => "1052656" ] +"contr_name": array:3 [ 0 => "Lizambard, Martine" 1 => "Mechali, Julie" 2 => "Δελιοπούλου, Παναγιώτα" ] +"contr_id_role": array:3 [ 0 => "1022840_A01" 1 => "1025224_A08" 2 => "1052656_B06" ] +"contr_id_tab": array:3 [ 0 => "1022840_a" 1 => "1025224_i" 2 => "1052656_t" ] +"contr_role": array:3 [ 0 => "Συγγραφέας" 1 => "Φωτογράφος" 2 => "Μετάφραση" ] +"contr_denoms": array:4 [ 0 => "Lizambard, Martine" 1 => "Λιζαμπάρντ, Μαρτίν" 2 => "Mechali, Julie" 3 => "Δελιοπούλου, Παναγιώτα" ] +"price": 33.15 +"vat": 6.0 +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ" +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1010966" +"description": "<p>(. . .) 50 νέες συνταγές για κέικ δημιουργήθηκαν μόνο γι` αυτό το κουτί. Τα υλικά της κάθε συνταγής έχουν υπολογιστεί για μια κλασική φόρμα 6-8 μερίδων για αντίστοιχες ατομικές φόρμες, όπως τα ramequins ή οι φόρμες κρέμας καραμελέ και ζελέ. Οι μαλακές φόρμες από σιλικόνη, όπως αυτή που περιέχει στο κουτί, είναι οι πλέον εύχρηστες, καθώς δεν χρειάζονται προετοιμασία, επάλειψη με βούτυρο ή πασπάλισμα με αλεύρι, και εγγυώνται εύκολο ξεφορμάρισμα. Στην περίπτωση που χρησιμοποιούμε την παραδοσιακή σκληρή φόρμα, αλείβουμε το εσωτερικό της με λιωμένο βούτυρο, χρησιμοποιώντας πινέλο, και το πασπαλίζουμε με αλεύρι. Στη συνέχεια γυρίζουμε τη φόρμα ανάποδα και την περιστρέφουμε έτσι ώστε το αλεύρι να καλύψει όλο το εσωτερικό και να πέσει όση ποσότητα περισσεύει. (. . .) </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο της εισαγωγής της έκδοσης]</em></p>" +"_version_": 1833614758266273792 } ] "total_books" => 4 "imprintString" => "Χύτρα" "upcoming_books_count" => 0 "active_books_count" => 4 "tc" => 4 ]