array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 12939
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Τσιτσιλώνης Α."
  "PIID_STATUS" => "ACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 10
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => null
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 10
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Τσιτσιλώνης Α." => 5
  ]
  "categories" => array:2 [
    "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος" => 4
    "Οικονομικά και επιχειρήσεις" => 1
  ]
  "pub_dates" => array:10 [
    2004 => 1
    2005 => 2
    2006 => 0
    2007 => 0
    2008 => 1
    2009 => 0
    2010 => 0
    2011 => 0
    2012 => 0
    2013 => 1
  ]
  "recent_books" => array:5 [
    0 => SolrObject {#488
      +"product_id": "1081842"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2021-03-17T16:27:54Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12939"
      +"pub_name": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"imprint": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"pages": 176
      +"height": 26.0
      +"width": 20.0
      +"weight": 899
      +"distinctive_title": "Σάλτσες"
      +"distinctive_subtitle": "Γλυκιές και αλμυρές"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WBT"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Γαλλική"
      ]
      +"edition_no": 2
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 3
      +"pub_year": 2013
      +"gtin13": "9789608058309"
      +"prefix": "978-960-8058"
      +"isbn13": "978-960-8058-30-9"
      +"contr_id": array:4 [
        0 => "1005069"
        1 => "1032403"
        2 => "1058411"
        3 => "1081225"
      ]
      +"contr_name": array:4 [
        0 => "Brigdale, Martin"
        1 => "Roux, Michel"
        2 => "Καβαλιέρος, Αντώνης"
        3 => "Παξινού, Βαρβάρα"
      ]
      +"contr_id_role": array:4 [
        0 => "1005069_A08"
        1 => "1032403_A01"
        2 => "1058411_B01"
        3 => "1081225_B06"
      ]
      +"contr_id_tab": array:4 [
        0 => "1005069_i"
        1 => "1032403_a"
        2 => "1058411_e"
        3 => "1081225_t"
      ]
      +"contr_role": array:4 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Επιμέλεια κειμένου"
        3 => "Μετάφραση"
      ]
      +"contr_denoms": array:5 [
        0 => "Brigdale, Martin"
        1 => "Μπριγκντέιλ, Μάρτιν"
        2 => "Roux, Michel"
        3 => "Καβαλιέρος, Αντώνης"
        4 => "Παξινού, Βαρβάρα"
      ]
      +"price": 49.77
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1081842"
      +"description": "<p>Αυτή η υπέροχη συλλογή με πάνω από 200 σάλτσες του Michel Roux, ιδιοκτήτη του Waterside Inn που έχει τρία αστέρια Michelin, είναι ήδη κλασσικό βιβλίο στο οποίο αναφέρονται πλέον όλοι οι καλοί μάγειροι. Περιλαμβάνει από την απλούστερη και πλέον σύγχρονη βινεγκρέτ, τα αρωματικά λάδια και τα ελαφριά κουλί φρούτων και λαχανικών μέχρι τις πλούσιες κλασσικές σάλτσες όπως η Μπεαρναίζ ή η Πλούσια Σάλτσα Σοκολάτας - όλες επεξηγούνται απλά και με σαφήνεια, ενώ οι φωτογραφίες του Martin Brigdale συμβάλλουν ουσιαστικά στην καλύτερη κατανόηση της παρασκευής τους. </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]</em></p>"
      +"_version_": 1834241663409586176
    }
    1 => SolrObject {#491
      +"product_id": "1128216"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2021-03-17T16:28:37Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12939"
      +"pub_name": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"imprint": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"pages": 160
      +"height": 24.0
      +"width": 17.0
      +"distinctive_title": "Food Cost"
      +"distinctive_subtitle": "Κοστολόγηση στην κουζίνα"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "KFCC"
      ]
      +"classification_main": "Λογιστική κοστολόγησης"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Λογιστική κοστολόγησης"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Οικονομικά και επιχειρήσεις"
      ]
      +"category_main": "Οικονομικά και επιχειρήσεις"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Ιταλική"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 9
      +"pub_year": 2008
      +"gtin13": "9789608058392"
      +"prefix": "978-960-8058"
      +"isbn13": "978-960-8058-39-2"
      +"contr_id": array:2 [
        0 => "1023297"
        1 => "1049398"
      ]
      +"contr_name": array:2 [
        0 => "Luise, Franco"
        1 => "Γεωργιάδης, Δημήτρης, μεταφραστής"
      ]
      +"contr_id_role": array:2 [
        0 => "1023297_A01"
        1 => "1049398_B06"
      ]
      +"contr_id_tab": array:2 [
        0 => "1023297_a"
        1 => "1049398_t"
      ]
      +"contr_role": array:2 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Μετάφραση"
      ]
      +"contr_denoms": array:2 [
        0 => "Luise, Franco"
        1 => "Γεωργιάδης, Δημήτρης, μεταφραστής"
      ]
      +"price": 35.5
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1128216"
      +"_version_": 1834237564835332096
    }
    2 => SolrObject {#492
      +"product_id": "1105000"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2021-03-17T16:28:16Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12939"
      +"pub_name": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"imprint": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"pages": 304
      +"height": 30.0
      +"width": 24.0
      +"weight": 1692
      +"distinctive_title": "Το μεγάλο βιβλίο του καφέ"
      +"distinctive_subtitle": "Πλήρης οδηγός που ακολουθεί τον καφέ στο ταξίδι του από τον απλό κόκκο μέχρι το ακαταμάχητο ρόφημα"
      +"original_title": "The world encyclopedia of coffee"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WBXN"
      ]
      +"classification_main": "Τρόφιμα και ποτά: μη αλκοολούχα ποτά"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Τρόφιμα και ποτά: μη αλκοολούχα ποτά"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Αγγλική"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2005
      +"gtin13": "9789608058330"
      +"prefix": "978-960-8058"
      +"isbn13": "978-960-8058-33-0"
      +"contr_id": array:5 [
        0 => "1001519"
        1 => "1002123"
        2 => "1024986"
        3 => "1081225"
        4 => "1090749"
      ]
      +"contr_name": array:5 [
        0 => "Atkinson, Catherine"
        1 => "Banks, Mary"
        2 => "McFadden, Christine"
        3 => "Παξινού, Βαρβάρα"
        4 => "Σοκοδήμος, Ανδρέας"
      ]
      +"contr_id_role": array:5 [
        0 => "1001519_A01"
        1 => "1002123_A01"
        2 => "1024986_A01"
        3 => "1081225_B06"
        4 => "1090749_B06"
      ]
      +"contr_id_tab": array:5 [
        0 => "1001519_a"
        1 => "1002123_a"
        2 => "1024986_a"
        3 => "1081225_t"
        4 => "1090749_t"
      ]
      +"contr_role": array:5 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Συγγραφέας"
        3 => "Μετάφραση"
        4 => "Μετάφραση"
      ]
      +"contr_denoms": array:6 [
        0 => "Atkinson, Catherine"
        1 => "Banks, Mary"
        2 => "McFadden, Christine"
        3 => "Παξινού, Βαρβάρα"
        4 => "Σοκοδήμος, Ανδρέας"
        5 => "Sokodimos, Andreas"
      ]
      +"price": 71.0
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1105000"
      +"description": "<p>Πλήρης έγχρωμος οδηγός για τον καφέ: η ιστορία του, πού καλλιεργείται, οι κόκκοι, τα είδη καβουρδίσματος και άλεσης, και πώς μπορείτε να τον παρασκευάσετε και να τον απολαύσετε. Περιλαμβάνει συνοπτική αναφορά στις χώρες παραγωγούς καφέ ανά τον κόσμο, και την ποιότητα και τα χαρακτηριστικά των διαφορετικών ειδών καφέ που παράγουν. Εξερευνά την ιστορία του καφέ και τον σπουδαίο κοινωνικοοικονομικό ρόλο που διαδραμάτισε στην ιστορία, από το ξεκίνημά του στη Μέση Ανατολή μέχρι σήμερα. (. . .) </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]</em></p>"
      +"_version_": 1834239621511249920
    }
    3 => SolrObject {#493
      +"product_id": "1097432"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2021-03-17T16:22:08Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12939"
      +"pub_name": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"imprint": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"pages": 3041
      +"height": 29.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 1421
      +"distinctive_title": "Τεχνικές ζαχαροπλαστικής και επιδόρπια"
      +"distinctive_subtitle": "Με πάνω από 150 γευστικές συνταγές από την πλέον διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WBVS"
      ]
      +"classification_main": "Αρτοζαχαροπλαστική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Αρτοζαχαροπλαστική"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2005
      +"gtin13": "9789608058347"
      +"prefix": "978-960-8058"
      +"isbn13": "978-960-8058-34-7"
      +"contr_id": array:3 [
        0 => "1010714"
        1 => "1019143"
        2 => "1090749"
      ]
      +"contr_name": array:3 [
        0 => "Duchene, Laurent"
        1 => "Jones, Bridget"
        2 => "Σοκοδήμος, Ανδρέας"
      ]
      +"contr_id_role": array:3 [
        0 => "1010714_A01"
        1 => "1019143_A01"
        2 => "1090749_B06"
      ]
      +"contr_id_tab": array:3 [
        0 => "1010714_a"
        1 => "1019143_a"
        2 => "1090749_t"
      ]
      +"contr_role": array:3 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Μετάφραση"
      ]
      +"contr_denoms": array:4 [
        0 => "Duchene, Laurent"
        1 => "Jones, Bridget"
        2 => "Σοκοδήμος, Ανδρέας"
        3 => "Sokodimos, Andreas"
      ]
      +"price": 79.62
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1097432"
      +"description": "<p>Με πάνω από 150 γευστικότατες συνταγές για επιδόρπια, από παγωτά μέχρι τούρτες και από επιδόρπια με φρούτα μέχρι πτιφούρ, οι «Τεχνικές Ζαχαροπλαστικής & Επιδόρπια» της Le Cordon Bleu αποτελούν πολύτιμο οδηγό για τον κάθε μάγειρα και ζαχαροπλάστη. Πλήρως εικονογραφημένο βιβλίο, με οδηγίες και φωτογραφίες που απεικονίζουν βήμα προς βήμα την κάθε τεχνική και συνταγή, από την πιο απλή ως την πλέον σύνθετη, οδηγεί τον αναγνώστη στο να δημιουργήσει γευστικά και εντυπωσιακά επιδόρπια για κάθε περίσταση. (. . .) </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]</em></p>"
      +"_version_": 1834240296406220800
    }
    4 => SolrObject {#494
      +"product_id": "1130795"
      +"translated": "true"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2021-03-17T16:28:40Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BB"
      +"product_form": "Σκληρόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "12939"
      +"pub_name": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"imprint": "Τσιτσιλώνης Α."
      +"pages": 464
      +"height": 29.0
      +"width": 21.0
      +"weight": 2135
      +"distinctive_title": "Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "WB"
      ]
      +"classification_main": "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική"
      ]
      +"category": array:1 [
        0 => "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      ]
      +"category_main": "Χόμπι και ελεύθερος χρόνος"
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"original_language": array:1 [
        0 => "Αγγλική"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 11
      +"pub_year": 2004
      +"gtin13": "9789608058323"
      +"prefix": "978-960-8058"
      +"isbn13": "978-960-8058-32-3"
      +"contr_id": array:5 [
        0 => "1026973"
        1 => "1037635"
        2 => "1040708"
        3 => "1076435"
        4 => "1094096"
      ]
      +"contr_name": array:5 [
        0 => "Murray, David"
        1 => "Treuille, Eric"
        2 => "Wright, Jeni"
        3 => "Μπέρου, Μαρίλη"
        4 => "Τζαμουράνη, Αφροδίτη"
      ]
      +"contr_id_role": array:5 [
        0 => "1026973_A08"
        1 => "1037635_A01"
        2 => "1040708_A01"
        3 => "1076435_B06"
        4 => "1094096_B06"
      ]
      +"contr_id_tab": array:5 [
        0 => "1026973_i"
        1 => "1037635_a"
        2 => "1040708_a"
        3 => "1076435_t"
        4 => "1094096_t"
      ]
      +"contr_role": array:5 [
        0 => "Φωτογράφος"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Συγγραφέας"
        3 => "Μετάφραση"
        4 => "Μετάφραση"
      ]
      +"contr_denoms": array:5 [
        0 => "Murray, David"
        1 => "Treuille, Eric"
        2 => "Wright, Jeni"
        3 => "Μπέρου, Μαρίλη"
        4 => "Τζαμουράνη, Αφροδίτη"
      ]
      +"price": 81.15
      +"vat": 6.0
      +"price_type": "Προτεινόμενη ΛΤ με ΦΠΑ"
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1130795"
      +"description": "<p>Η πιο διάσημη σχολή μαγειρικής στον κόσμο αποκαλύπτει τα μυστικά της για περισσότερες από 800 βασικές παρασκευές και τεχνικές μαγειρικής, με επεξηγηματικές φωτογραφίες, που συμπληρώνονται από συμβουλές, τεχνάσματα και συνταγές από τους μεγαλύτερους σεφ για εντυπωσιακά πιάτα. (. . .) </p><p><br><em>[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]</em></p>"
      +"_version_": 1834237327889661952
    }
  ]
  "total_books" => 5
  "imprintString" => "Τσιτσιλώνης Α."
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 5
  "tc" => 5
]