array:29 [
  "PARTY_TYPE" => "PUBLISHER"
  "PARTY_ID" => 10040
  "CREATION_DATE" => "2014-04-04 00:00:00"
  "LAST_MODIFIED" => "2014-04-04 00:00:00"
  "PARTY_NAME" => "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
  "PIID_STATUS" => "ACTIVE"
  "SOURCE" => null
  "PUBLISHING_GROUP_ID" => null
  "BIO_NOTE" => null
  "COUNTRY" => "GR"
  "RLTS" => 0
  "LOGO" => null
  "WEB_VIEW" => null
  "WEB_SERVICE_URL" => null
  "SIZE" => "S"
  "LAST_CATALOG_UPD" => null
  "COMMENT" => null
  "OSDEL_CONTACT_PERSON" => 11
  "BOOKSTORE" => null
  "ESHOP" => null
  "imprints" => array:1 [
    "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών" => 2
  ]
  "categories" => array:3 [
    "Εκπαιδευτικά" => 1
    "Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες" => 1
    "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες" => 1
  ]
  "pub_dates" => array:18 [
    2004 => 1
    2005 => 0
    2006 => 0
    2007 => 0
    2008 => 0
    2009 => 0
    2010 => 0
    2011 => 0
    2012 => 0
    2013 => 0
    2014 => 0
    2015 => 0
    2016 => 0
    2017 => 0
    2018 => 0
    2019 => 0
    2020 => 0
    2021 => 1
  ]
  "recent_books" => array:2 [
    0 => SolrObject {#488
      +"product_id": "1289397"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Κυκλοφορεί"
      +"last_update": "2025-03-19T10:43:32Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2022-04-08T11:32:35Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "10040"
      +"pub_name": "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
      +"imprint": "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
      +"pages": 334
      +"height": 27.0
      +"width": 24.0
      +"distinctive_title": "Θεά Δήμητρα"
      +"distinctive_subtitle": "ο μύθος που έγινε ιστορία : 1921-2020"
      +"thema_code": array:3 [
        0 => "J"
        1 => "4Z-GR-C"
        2 => "4Z-GR-CU"
      ]
      +"classification_main": "Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες"
      +"classification": array:3 [
        0 => "Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες"
        1 => "Τριτοβάθμια εκπαίδευση"
        2 => "Πανεπιστήμια"
      ]
      +"category_main": "Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες"
      +"category": array:3 [
        0 => "Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες"
        1 => "Εκπαιδευτικά"
        2 => "Εκπαιδευτικά"
      ]
      +"audience": array:2 [
        0 => "Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό"
        1 => "Φοιτητές"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"edition_no": 1
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_year": 2021
      +"lcno": 372403
      +"gtin13": "9789606806292"
      +"prefix": "978-960-6806"
      +"isbn13": "978-960-6806-29-2"
      +"contr_id": array:11 [
        0 => "1060056"
        1 => "1061109"
        2 => "1064348"
        3 => "1066664"
        4 => "1150474"
        5 => "1080396"
        6 => "1080547"
        7 => "1081303"
        8 => "1085992"
        9 => "1096549"
        10 => "1122350"
      ]
      +"contr_name": array:11 [
        0 => "Κανδήλα, Ιουλία"
        1 => "Καραμάνος, Ανδρέας Ι."
        2 => "Κολοβός, Ηλίας"
        3 => "Κουτσογιάννης, Θοδωρής"
        4 => "Νέλλας, Ελευθέριος"
        5 => "Πάλλης, Γιώργος"
        6 => "Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Γ., ιστορικός"
        7 => "Παπαγγελή, Πόπη"
        8 => "Πλουμίδης, Σπυρίδων Γ."
        9 => "Τσιμπούκας, Κώστας"
        10 => "Χαρουτουνιάν, Σέρκος"
      ]
      +"contr_id_role": array:12 [
        0 => "1060056_A01"
        1 => "1061109_A01"
        2 => "1064348_A01"
        3 => "1066664_A01"
        4 => "1150474_A01"
        5 => "1080396_A01"
        6 => "1080547_A01"
        7 => "1080547_B29"
        8 => "1081303_A01"
        9 => "1085992_A01"
        10 => "1096549_A01"
        11 => "1122350_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:12 [
        0 => "1060056_a"
        1 => "1061109_a"
        2 => "1064348_a"
        3 => "1066664_a"
        4 => "1150474_a"
        5 => "1080396_a"
        6 => "1080547_a"
        7 => "1080547_a"
        8 => "1081303_a"
        9 => "1085992_a"
        10 => "1096549_a"
        11 => "1122350_a"
      ]
      +"contr_role": array:11 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Συγγραφέας"
        3 => "Συγγραφέας"
        4 => "Συγγραφέας"
        5 => "Συγγραφέας"
        6 => "Συγγραφέας, Επιστημονική επιμέλεια"
        7 => "Συγγραφέας"
        8 => "Συγγραφέας"
        9 => "Συγγραφέας"
        10 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:11 [
        0 => "Κανδήλα, Ιουλία"
        1 => "Καραμάνος, Ανδρέας Ι."
        2 => "Κολοβός, Ηλίας"
        3 => "Κουτσογιάννης, Θοδωρής"
        4 => "Νέλλας, Ελευθέριος"
        5 => "Πάλλης, Γιώργος"
        6 => "Παναγιωτόπουλος, Δημήτρης Γ., ιστορικός"
        7 => "Παπαγγελή, Πόπη"
        8 => "Πλουμίδης, Σπυρίδων Γ."
        9 => "Τσιμπούκας, Κώστας"
        10 => "Χαρουτουνιάν, Σέρκος"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1289397"
      +"short_descr": "Επετειακή έκδοση για τα εκατό χρόνια του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών"
      +"_version_": 1833589264451895296
    }
    1 => SolrObject {#491
      +"product_id": "1045870"
      +"translated": "false"
      +"publishing_status": "Εξαντλημένο"
      +"last_update": "2020-12-03T09:07:48Z"
      +"product_status": true
      +"lcx": false
      +"add_product_ts": "2013-12-31T22:00:00Z"
      +"product_form_id": "BC"
      +"product_form": "Χαρτόδετο"
      +"product_kind": "Βιβλίο"
      +"pub_id": "10040"
      +"pub_name": "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
      +"imprint": "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
      +"pages": 71
      +"height": 21.0
      +"width": 17.0
      +"weight": 207
      +"distinctive_title": "Ξινόχοντρος"
      +"distinctive_subtitle": "Ένα παραδοσιακό βιολογικό προϊόν της Κρήτης"
      +"thema_code": array:1 [
        0 => "TVHF"
      ]
      +"classification_main": "Γαλακτοκομία"
      +"classification": array:1 [
        0 => "Γαλακτοκομία"
      ]
      +"category_main": "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      +"category": array:1 [
        0 => "Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες"
      ]
      +"language": array:1 [
        0 => "Ελληνική, Νέα"
      ]
      +"city": "Αθήνα"
      +"pub_month": 11
      +"pub_year": 2004
      +"gtin13": "9789608584761"
      +"prefix": "978-960-85847"
      +"isbn13": "978-960-85847-6-1"
      +"contr_id": array:6 [
        0 => "1044193"
        1 => "1045902"
        2 => "1049194"
        3 => "1049284"
        4 => "1074193"
        5 => "1074957"
      ]
      +"contr_name": array:6 [
        0 => "Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ."
        1 => "Βαμβακάκη, Α."
        2 => "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας"
        3 => "Γεωργάλα, Αικατερίνη"
        4 => "Μίαρη, Χρ."
        5 => "Μοσχοπούλου, Αικατερίνη"
      ]
      +"contr_id_role": array:6 [
        0 => "1044193_A01"
        1 => "1045902_A01"
        2 => "1049194_B18"
        3 => "1049284_A01"
        4 => "1074193_A01"
        5 => "1074957_A01"
      ]
      +"contr_id_tab": array:6 [
        0 => "1044193_a"
        1 => "1045902_a"
        2 => "1049194_e"
        3 => "1049284_a"
        4 => "1074193_a"
        5 => "1074957_a"
      ]
      +"contr_role": array:6 [
        0 => "Συγγραφέας"
        1 => "Συγγραφέας"
        2 => "Φορέας επιμέλειας"
        3 => "Συγγραφέας"
        4 => "Συγγραφέας"
        5 => "Συγγραφέας"
      ]
      +"contr_denoms": array:6 [
        0 => "Ανυφαντάκης, Εμμανουήλ Μ."
        1 => "Βαμβακάκη, Α."
        2 => "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Εργαστήριο Γαλακτοκομίας"
        3 => "Γεωργάλα, Αικατερίνη"
        4 => "Μίαρη, Χρ."
        5 => "Μοσχοπούλου, Αικατερίνη"
      ]
      +"cover": "https://bookpoint.gr/images/books/1045870"
      +"description": "<p>Τα παραδοσιακά τρόφιμα αποκτούν ολοένα και μεγαλύτερη αποδοχή από τους καταναλωτες, σε παγκόσμια κλίμακα, γιατί θεωρούνται πιο αγνά. Δεν περιέχουν χημικά πρόσθετα, εντομοκτόνα, ζιζανιοκτόνα και άλλους ρυπαντές, που βλάπτουν την υγεία ενώ συνεισφέρουν, σημαντικά, στο καθημερινό μας διαιτολόγιο, με τις πρωτεΐνες, το λίπος, τους υδατάνθρακες, τα άλατα, τις βιταμίνες και τις θερμίδες που περιέχουν. Τέτοια τρόφιμα παράγονται σε όλες τις χώρες του κόσμου. Είναι προσαρμοσμένα στις διατροφικές συνήθειες των λαών τους και αποτελούν μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς. [...] <br>Ο Ξινόχοντρος είναι παραδοσιακό προϊόν της Κρήτης συγγενής με ορισμένους τύπους τραχανά που παρασκευάζονται σε άλλες περιοχές της χώρας μας, του όποιου η κατοχύρωση στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης πρέπει να επιδιωχθεί. Για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο να συγκεντρωθούν στοιχεία που αφορούν την ιστορία του, τις πρώτες ύλες που χρησιμοποιούνται για την παρασκευή του, την τεχνολογία του, τη χημική του σύσταση, τη θρεπτική του αξία και τους τρόπους χρήσης του, που δεν υπάρχουν σήμερα. Αυτόν ακριβώς το σκοπό εξυπηρετεί η παρούσα εργασία, που πραγματοποήθηκε στο Εργαστήριο Γαλακτοκομίας του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο ερευνητικού προγράμματος με τίτλο "Ανάπτυξη νέων προϊόντων από γίδινο γάλα. Μελέτη διαθρεπτικών στοιχείων ελληνικών παραδοσιακών γαλακτοκομικών προϊόντων." ΕΠΕΤ ΙΙ - Έργο 97, ΔΙΑΤΡΟ 27, και χρηματοδοτήθηκε από τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας. Στο πρόγραμμα συμμετείχαν η Εθνική Επιτροπή Γάλακτος Ελλάδος και η εταιρεία ΔΕΛΤΑ Α.Ε.<br>(Από τον πρόλογο του βιβλίο)</p>"
      +"_version_": 1833611547749908480
    }
  ]
  "total_books" => 2
  "imprintString" => "Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών"
  "upcoming_books_count" => 0
  "active_books_count" => 1
  "tc" => 3
]