Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Σκαρσουλή, Πηνελόπη
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος (1)
Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Σκαρσουλή, Πηνελόπη (2)
Detienne, Marcel (1)
Vernant, Jean - Pierre 1914 - 2007 (1)
Γιόση, Μαίρη Ι. (1)
Εμπεδοκλής (1)
Λάλου, Αγγελική (1)
Έτος έκδοσης
1999
2007
έως
2007
1999
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ιστορία (1)
Παιδαγωγικά & Εκπαίδευση (1)
Φιλοσοφία (1)
Θέματα
1DXG : Ελλάδα (1)
1QBAG : Αρχαία Ελλάδα (1)
JNM : Τριτοβάθμια εκπαίδευση (1)
NHC : Αρχαία ιστορία (1)
QD : Φιλοσοφία (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (1)
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ελληνική, Αρχαία (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Γαλλικά (1)
Ελληνική, Αρχαία (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Θυσία και μαγειρική στην αρχαία Ελλάδα
Detienne, Marcel
||
Vernant, Jean - Pierre 1914 - 2007
Σκαρσουλή, Πηνελόπη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-227-355-5 ||
Δαίδαλος Ι. Ζαχαρόπουλος
||
2007 ||
Σκληρόδετο ||
466 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.36 (περ. ΦΠΑ 6%)
Περί φύσεως
Εμπεδοκλής
Γιόση, Μαίρη Ι. (Επιμέλεια σειράς)
||
Λάλου, Αγγελική (Μετάφραση)
||
Σκαρσουλή, Πηνελόπη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-7058-85-0 ||
Εκδόσεις του Εικοστού Πρώτου
||
1999 ||
Χαρτόδετο ||
345 σελ.
Κυκλοφορεί,
€17.94 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*