Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Treuille, Eric
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Τσιτσιλώνης Α. (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Murray, David (1)
Treuille, Eric (1)
Wright, Jeni (1)
Μπέρου, Μαρίλη (1)
Τζαμουράνη, Αφροδίτη (1)
Έτος έκδοσης
2004
έως
2004
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Le cordon bleu, ολοκληρωμένες τεχνικές μαγειρικής
Treuille, Eric
||
Wright, Jeni
Murray, David (Φωτογράφος)
||
Μπέρου, Μαρίλη (Μετάφραση)
||
Τζαμουράνη, Αφροδίτη (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-8058-32-3 ||
Τσιτσιλώνης Α.
||
2004 ||
Σκληρόδετο ||
464 σελ.
Κυκλοφορεί,
€81.15 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*