Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Μενεξές, Γεώργιος, καθηγητής Α.Π.Θ
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Πεδίο (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Clewer, Alan G. (1)
Scarisbrick, David H. (1)
Καλλονιάτη, Xρυσάνθη (1)
Κατσιώτης, Ανδρέας (1)
Μενεξές, Γεώργιος, καθηγητής Α.Π.Θ (1)
Μπεμπέλη, Πηνελόπη (1)
Παπασωτηρόπουλος, Βασίλειος (1)
Τάνη, Ελένη (1)
Τοκατλίδης, Αντώνης (1)
Τσιρτσής, Γιώργος (1)
Έτος έκδοσης
2024
έως
2024
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θέματα
TVK : Γεωπονία και φυτική παραγωγή (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Γεωργικός Πειραματισμός
Clewer, Alan G.
||
Scarisbrick, David H.
Καλλονιάτη, Xρυσάνθη (Μετάφραση)
||
Κατσιώτης, Ανδρέας (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Μενεξές, Γεώργιος, καθηγητής Α.Π.Θ (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Μπεμπέλη, Πηνελόπη (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Παπασωτηρόπουλος, Βασίλειος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Τάνη, Ελένη (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Τοκατλίδης, Αντώνης (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Τσιρτσής, Γιώργος (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-635-715-2 ||
Πεδίο
||
2024 ||
Χαρτόδετο ||
462 σελ.
Κυκλοφορεί,
€33.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*