Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Raffard, Pierre
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2023
έως
2023
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Επιστήμες: Γενικά θέματα (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
PD : Επιστήμες: θέματα γενικού ενδιαφέροντος (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Φοιτητές (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης (1)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Raffard, Pierre (1)
Παπαηλιάδη, Μαρία (1)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Γαλλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Γεωπολιτική των τροφίμων και της γαστρονομίας
Από το δίκρανο στην τεχνολογία τροφίμων
Raffard, Pierre
Παπαηλιάδη, Μαρία (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-524-950-2 ||
Πανεπιστημιακές Εκδόσεις Κρήτης
||
2023 ||
Χαρτόδετο ||
216 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*