Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Χριστοφόρου, Ευάγγελος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Callister, William D. (1)
David G. Rethwisch (1)
Αργυρούσης, Χρήστος (1)
Γκαγκάτσιου, Ελένη (1)
Κονσολάκης, Μιχαήλ (1)
Μαρκόπουλος, Άγγελος (1)
Σταθόπουλος, Βασίλης (1)
Χριστοφόρου, Ευάγγελος (1)
Έτος έκδοσης
2022
έως
2022
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Εκπαιδευτικά (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Φυσικές επιστήμες (1)
Θέματα
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
PN : Χημεία (1)
TG : Μηχανολογία και υλικά (1)
TGM : Επιστήμη των υλικών (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Εισαγωγή στην Επιστήμη και Τεχνολογία των Υλικών, 6η Έκδοση
Callister, William D.
||
David G. Rethwisch
Αργυρούσης, Χρήστος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Γκαγκάτσιου, Ελένη (Μετάφραση)
||
Κονσολάκης, Μιχαήλ (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Μαρκόπουλος, Άγγελος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Σταθόπουλος, Βασίλης (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Χριστοφόρου, Ευάγγελος (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-418-802-4 ||
Τζιόλα
||
2022 ||
Σκληρόδετο ||
904 σελ.
Κυκλοφορεί,
€107.06 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*