Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Γιώργος Αγγελούσης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Εκδοτικός Όμιλος Ίων (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Beck, Joachim (1)
Berges, Ulrike (1)
Hanrieder, Dietlind (1)
Lobbert, Reinhard (1)
Γιώργος Αγγελούσης (1)
Χατήρης, Ιωάννης (1)
Ψαλλίδα, Παναγιώτα (1)
Έτος έκδοσης
2017
έως
2017
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (1)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
WB : Μαγειρική / φαγητό και ποτό / Κείμενα για μαγειρική (1)
Είδος
Βιβλίο (1)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Εκπαίδευση ενηλίκων (1)
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (1)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Μαθητές (1)
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Γερμανική (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 1
από
1
αποτελέσματα
1
από 1
Χημεία Τροφίμων & Βασικές Αρχές Διατροφής ΙΙ. Για Αρτοποιούς και Ζαχαροπλάστες.
Beck, Joachim
||
Berges, Ulrike
||
Hanrieder, Dietlind
||
Lobbert, Reinhard
Γιώργος Αγγελούσης (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Χατήρης, Ιωάννης (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Ψαλλίδα, Παναγιώτα (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-508-268-0 ||
Εκδοτικός Όμιλος Ίων
||
2017 ||
Χαρτόδετο
Κυκλοφορεί,
€14.84 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*