Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Κούτμος, Παναγιώτης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (2)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Κούτμος, Παναγιώτης (2)
Pulkrabek Willard (1)
Stephen R.Turns (1)
Δόγκας Ελευθέριος (1)
Πατεράκης Γεώργιος (1)
Σούφλας Κωνσταντίνος (1)
Τερτίπης, Δημήτριος Νικ. (1)
Έτος έκδοσης
2016
2017
έως
2017
2016
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Φυσικές επιστήμες (1)
Θέματα
PHN : Πυρηνική φυσική (1)
PNRW : Θερμοχημεία και χημική θερμοδυναμική (1)
TH : Ενεργειακή τεχνολογία και μηχανική (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (2)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Εισαγωγή στην Καύση
Stephen R.Turns
Δόγκας Ελευθέριος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Κούτμος, Παναγιώτης (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Πατεράκης Γεώργιος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Σούφλας Κωνσταντίνος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Τερτίπης, Δημήτριος Νικ. (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-418-619-8 ||
Τζιόλα
||
2017 ||
Σκληρόδετο ||
760 σελ.
Κυκλοφορεί,
€51.10 (περ. ΦΠΑ 6%)
Τεχνικές Αρχές των Μηχανών Εσωτερικής Καύσης
Pulkrabek Willard
Κούτμος, Παναγιώτης (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-418-646-4 ||
Τζιόλα
||
2016 ||
Σκληρόδετο ||
640 σελ.
Κυκλοφορεί,
€40.50 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*