Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Ψαράς, Γιώργος Κ.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Ίων (1)
Εκδόσεις Πανεπιστημίου Πατρών (1)
Σταμούλη Α.Ε. (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (3)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Ψαράς, Γιώργος Κ. (3)
Ridge, Irene (1)
Λεβίζου, Έφη (1)
Μανέττας, Γιάννης (1)
Χριστοδουλάκης, Δ. Κ. (1)
Έτος έκδοσης
2001
2002
2005
έως
2005
2002
2001
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Φυσικές επιστήμες (3)
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (1)
Θέματα
PST : Βοτανική και φυτοεπιστήμες (3)
GB : Εγκυκλοπαίδειες και έργα αναφοράς (1)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (3)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 3
από
3
αποτελέσματα
1
από 1
Φυσιολογία φυτών
Ridge, Irene (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Λεβίζου, Έφη (Μετάφραση)
||
Μανέττας, Γιάννης (Μετάφραση, Επιστημονική επιμέλεια)
||
Ψαράς, Γιώργος Κ. (Μετάφραση)
||
κ.ά. (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-411-522-8 ||
Ίων
||
2005 ||
Χαρτόδετο ||
356 σελ.
Κυκλοφορεί,
€48.69 (περ. ΦΠΑ 6%)
Άτλας ανατομίας φυτών
Ψαράς, Γιώργος Κ.
ISBN: 978-960-351-415-2 ||
Σταμούλη Α.Ε.
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
135 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.21 (περ. ΦΠΑ 6%)
Λεξικό βοτανικών όρων
Χριστοδουλάκης, Δ. Κ.
||
Ψαράς, Γιώργος Κ.
ISBN: 978-960-530-051-7 ||
Εκδόσεις Πανεπιστημίου Πατρών
||
2001 ||
Χαρτόδετο ||
125 σελ.
Κυκλοφορεί,
€7.45 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*