Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Στυλιανίδης, Ευστράτιος
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Δίσιγμα (1)
Τζιόλα (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Στυλιανίδης, Ευστράτιος (2)
Συλαίου, Στέλλα (1)
Έτος έκδοσης
2011
2023
έως
2023
2011
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Γεωεπιστήμες, Περιβάλλον και σχεδιασμός (1)
Εκπαιδευτικά (1)
Κοινωνία και κοινωνικές επιστήμες (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Θέματα
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
JB : Κοινωνία και πολιτισμός: γενικά (1)
JBCC : Πολιτισμικές σπουδές (1)
RGB : Φυσική γεωγραφία και τοπογραφία (1)
T : Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
YPMT : Εκπαιδευτικό υλικό: Τεχνολογία (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (1)
Χαρτόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (2)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Τεκμηρίωση και Ανάδειξη Πολιτισμού
Στυλιανίδης, Ευστράτιος
||
Συλαίου, Στέλλα
Στυλιανίδης, Ευστράτιος (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Συλαίου, Στέλλα (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-418-494-1 ||
Τζιόλα
||
2023 ||
Σκληρόδετο ||
168 σελ.
Κυκλοφορεί,
€18.57 (περ. ΦΠΑ 6%)
Στοιχεία τοπογραφίας
Στυλιανίδης, Ευστράτιος
ISBN: 978-960-9495-14-1 ||
Δίσιγμα
||
2011 ||
Χαρτόδετο ||
387 σελ.
Κυκλοφορεί,
€30.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*