Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Σπηλιώτης, Βασίλης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Ίων (1)
Δίσιγμα (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Σπηλιώτης, Βασίλης (2)
Matthews, Karl R. (1)
Montville, Thomas J. (1)
Γιαβάσης, Ιωάννης (1)
Κολλιοπούλου, Άννα (1)
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ. (1)
Έτος έκδοσης
2010
2014
έως
2014
2010
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
Φυσικές επιστήμες (1)
Θέματα
MKFM : Ιατρική μικροβιολογία και ιολογία (1)
PS : Βιολογία, βιοεπιστήμες (1)
PSG : Μικροβιολογία (μη ιατρική) (1)
TDCT : Τεχνολογία τροφίμων και ποτών (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Βιομηχανική μικροβιολογία
Μπατρίνου, Ανθιμία Μ.
||
Σπηλιώτης, Βασίλης
ISBN: 978-960-9495-34-9 ||
Δίσιγμα
||
2014 ||
Χαρτόδετο ||
280 σελ.
Κυκλοφορεί,
€25.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
Μικροβιολογία τροφίμων
Matthews, Karl R.
||
Montville, Thomas J.
Γιαβάσης, Ιωάννης (Επιστημονική επιμέλεια)
||
Κολλιοπούλου, Άννα (Μετάφραση)
||
Σπηλιώτης, Βασίλης (Επιστημονική επιμέλεια)
ISBN: 978-960-411-713-0 ||
Ίων
||
2010 ||
Χαρτόδετο ||
445 σελ.
Κυκλοφορεί,
€51.76 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*