Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός: Παπαδήμας, Φώτης
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Ψύχαλος (2)
Broken Hill Publishers Ltd (1)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
Υπό έκδοση (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Μπίντσης, Θωμάς (3)
Παπαδήμας, Φώτης (3)
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (3)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Εκπαιδευτικά (1)
Θέματα
TVHF : Γαλακτοκομία (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (2)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
TDCT2 : Επεξεργασία και μηχανική τροφίμων και ποτών (1)
Είδος
Βιβλίο (3)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Σκληρόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (2)
Φοιτητές (2)
Εκπαίδευση ενηλίκων (1)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (3)
 
1 - 3 από 3 αποτελέσματα
1
από 1
...
Η Ποιότητα των Τυριών και τα Χαρακτηριστικά τους
ISBN: 978-9925-35-085-8 || Broken Hill Publishers Ltd || 2024 || Χαρτόδετο || 496 σελ.
Υπό έκδοση, €0.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
ISBN: 978-960-8455-99-3 || Ψύχαλος || 2013 || Χαρτόδετο || 239 σελ.
Κυκλοφορεί, €15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών
ISBN: 978-960-8455-63-4 || Ψύχαλος || 2009 || Σκληρόδετο || 495 σελ.
Εξαντλημένο, €42.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1