Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός: Μπίντσης, Θωμάς
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Ψύχαλος (2)
Broken Hill Publishers Ltd (1)
Ελληνοεκδοτική (1)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εξαντλημένο (1)
Υπό έκδοση (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Μπίντσης, Θωμάς (4)
Παπαδήμας, Φώτης (3)
Eddison, John (1)
Κρυστάλλης, Αθανάσιος (1)
Χρυσοχοΐδης, Γεώργιος (1)
Τσούργιαννης, Λάμπρος (1)
Τσιουμάνης, Α. (1)
Τζίμητρα - Καλογιάννη, Ειρήνη (1)
Σωτηρόπουλος, Γιάννης (1)
Στάμος, Α. (1)
περισσότεροι συντελεστές
E
Eddison, John (1)
Errington, Andrew (1)
G
Giraud, Georges (1)
L
Lacroix, Richard - Nicolas (1)
W
Warren, Martyn (1)
Α
Αποστολόπουλος, Κωνσταντίνος Δ. (1)
Γ
Γεροθανάση, Ελισάβετ (1)
Γιακουμάκη, Βασιλική (1)
Γιαννουζάκου, Αλεξία Κ. (1)
Ζ
Ζέρβας, Δημήτρης (1)
Θ
Θεοδωρίδης, Γ. (1)
Κ
Καλδής, Παναγιώτης Ε. (1)
Καραθάνος, Βάιος Θ. (1)
Καρυπίδης, Φίλιππος Ι. (1)
Κρέστος, Βασίλειος (1)
Κρυστάλλης, Αθανάσιος (1)
Κωσταρέλλη, Βασιλική (1)
Μ
Μαγλαράς, Γεώργιος (1)
Μαλινδρέτος, Γεώργιος (1)
Μπίντσης, Θωμάς (4)
Μυγδάκος, Ευθύμιος (1)
Π
Παπαδήμας, Φώτης (3)
Σ
Στάμος, Α. (1)
Σωτηρόπουλος, Γιάννης (1)
Τ
Τζίμητρα - Καλογιάννη, Ειρήνη (1)
Τσιουμάνης, Α. (1)
Τσούργιαννης, Λάμπρος (1)
Χ
Χρυσοχοΐδης, Γεώργιος (1)
Χρυσοχού, Πολύμερος (1)
Δεν βρέθηκαν αποτελέσματα.
Έτος έκδοσης
έως
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (3)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Εκπαιδευτικά (1)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Οικονομικά και επιχειρήσεις (1)
Θέματα
TVHF : Γαλακτοκομία (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (2)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
KCB : Μακροοικονομική (1)
MBNH3 : Διαιτολογία και διατροφή (1)
TDCT2 : Επεξεργασία και μηχανική τροφίμων και ποτών (1)
Είδος
Βιβλίο (4)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (3)
Σκληρόδετο (1)
Αναγνωστικό κοινό
Φοιτητές (3)
Ενήλικες - βιβλία προς το ευρύ κοινό (2)
Εκπαίδευση ενηλίκων (1)
Επαγγελματική και Ακαδημαική (1)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (4)
 
1 - 4 από 4 αποτελέσματα
1
από 1
...
Η Ποιότητα των Τυριών και τα Χαρακτηριστικά τους
ISBN: 978-9925-35-085-8 || Broken Hill Publishers Ltd || 2024 || Χαρτόδετο || 496 σελ.
Υπό έκδοση, €0.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
ISBN: 978-960-8455-99-3 || Ψύχαλος || 2013 || Χαρτόδετο || 239 σελ.
Κυκλοφορεί, €15.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
...
Τεχνολογία γάλακτος, τυροκομία, παρουσίαση τυριών
ISBN: 978-960-8455-63-4 || Ψύχαλος || 2009 || Σκληρόδετο || 495 σελ.
Εξαντλημένο, €42.00 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1