Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Μήτρακας, Μανασσής
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2025
2001
έως
2025
2001
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (2)
Εκπαιδευτικά (1)
Οικονομικά και επιχειρήσεις (1)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
TQSW : Παροχή και καθαρισμός νερού (2)
4Z-GR-CU : Πανεπιστήμια (1)
KNBW : Βιομηχανίες νερού (1)
T : Τεχνολογία, μηχανική και γεωργία, βιομηχανικές διεργασίες (1)
TD : Βιομηχανική χημεία και τεχνολογίες μεταποιητικής (1)
TDC : Βιομηχανική χημεία και χημική μηχανική (1)
TQ : Περιβαλλοντική επιστήμη, μηχανική και τεχνολογία (1)
TVDR : Άρδευση και διαχείριση νερού (1)
Αναγνωστικό κοινό
Επαγγελματική και Ακαδημαική (2)
Φοιτητές (2)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Τζιόλα (2)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Μήτρακας, Μανασσής (2)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Ποιοτικά Χαρακτηριστικά και Επεξεργασία Νερού
Μήτρακας, Μανασσής
ISBN: 978-618-221-111-3 ||
Τζιόλα
||
2025 ||
Σκληρόδετο ||
816 σελ.
Κυκλοφορεί,
€71.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
Ποιοτικά χαρακτηριστικά και επεξεργασία νερού
Μήτρακας, Μανασσής
ISBN: 978-960-8050-46-4 ||
Τζιόλα
||
2001 ||
Σκληρόδετο ||
543 σελ.
Εξαντλημένο,
€31.60 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*