Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Heuvel, Ingrid Van de
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Ημερομηνία έκδοσης
Έτος έκδοσης
2006
2002
έως
2006
2002
Τεχνικά χαρακτηριστικά
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Σελίδες
έως
Θέματα
Γενική Κατηγορία
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (2)
Θεματική Ταξινόμηση (Thema)
1DXG : Ελλάδα (2)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (2)
WBT : Μαγειρική / φαγητό βάσει συστατικών (1)
Διακίνηση
Τιμή
έως
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
Εκδότες
Εκδότες (Imprints)
Καρμάνωρ (2)
Δημιουργοί
Συντελεστές
Heuvel, Ingrid Van de (2)
Ψιλάκη, Μαρία (2)
Ψιλάκης, Νίκος 1955-2024 (2)
Γλώσσες
Γλώσσα
Ολλανδικά, Φλαμανδικά (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ελληνική, Νέα (2)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Σχετικότητα
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Kretens koken
Het wonder van het Kretenzer dieet: De gezondste keuken uit het Middellandse Zeegebied
Ψιλάκη, Μαρία
||
Ψιλάκης, Νίκος 1955-2024
Heuvel, Ingrid Van de (Μετάφραση)
||
Ψιλάκης, Νίκος 1955-2024 (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-7448-48-4 ||
Καρμάνωρ
||
2006 ||
Χαρτόδετο ||
207 σελ.
Κυκλοφορεί,
€9.33 (περ. ΦΠΑ 6%)
Olijfolie
De cultuur van de olijfboom: Het geheim voor een goede gezondheid: Richtijnen voor het juiste gebruik
Ψιλάκη, Μαρία
||
Ψιλάκης, Νίκος 1955-2024
Heuvel, Ingrid Van de (Μετάφραση)
||
Ψιλάκης, Νίκος 1955-2024 (Φωτογράφος)
ISBN: 978-960-7448-35-4 ||
Καρμάνωρ
||
2002 ||
Χαρτόδετο ||
174 σελ.
Κυκλοφορεί,
€8.12 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Bookpoint
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*