Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Rossi, Ernest Lawrence
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Θυμάρι (2)
Διαθεσιμότητα
Κυκλοφορεί (2)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Ταυρή, Μάρω (2)
Rossi, Ernest Lawrence (2)
Nimmons, David (1)
Έτος έκδοσης
1998
1999
έως
1999
1998
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Επιστήμες της πληροφορίας και έργα αναφοράς (1)
Ιατρική και Νοσηλευτική (1)
Φυσικές επιστήμες (1)
Ψυχολογία (1)
Θέματα
GBCR : Βιβλιογραφίες , κατάλογοι (1)
JMJ : Εργασιακή και βιομηχανική ψυχολογία (1)
MBN : Δημόσια υγεία και προληπτική ιατρική (1)
PS : Βιολογία, βιοεπιστήμες (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Χαρτόδετο (2)
Γλώσσα
Ελληνική, Νέα (2)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Αγγλικά (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Το 20λεπτο διάλλειμα
Βιβλιογραφικές πηγές (συγγράμματα, μελέτες, έρευνες, ανακοινώσεις, δημοσιεύσεις, κ.ά.) και ευρετήριο
Rossi, Ernest Lawrence
Ταυρή, Μάρω (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-349-036-4 ||
Θυμάρι
||
1999 ||
Χαρτόδετο ||
30 σελ.
Κυκλοφορεί,
€2.52 (περ. ΦΠΑ 6%)
Το 20-λεπτο διάλειμμα
Η νέα επιστημονική ανακάλυψη: Οι δίωροι βιολογικοί ρυθμοί και η σχέση τους με την υγεία, τη συναισθηματική μας κατάσταση και την ενεργητικότητα
Nimmons, David
||
Rossi, Ernest Lawrence
Ταυρή, Μάρω (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-349-033-3 ||
Θυμάρι
||
1998 ||
Χαρτόδετο ||
263 σελ.
Κυκλοφορεί,
€15.92 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*