Η ιστοσελίδα μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία περιήγησής σας.
Αποδοχή
ΕΙΣΟΔΟΣ / ΕΓΓΡΑΦΗ
Είσοδος
Υπηρεσίες για εκδότες
Ξεχάσατε τον κωδικό σας?
Εγγραφή
Καλώς ήρθες
Εμφάνιση φίλτρων
Αποτελέσματα αναζήτησης για:
Δημιουργός:
Hoek - Apostolopoulou, H.
Φίλτρα
Καθαρισμός όλων
Εκδότες (Imprints)
Ευσταθιάδης Group (1)
Φυτράκης Α.Ε. (1)
Διαθεσιμότητα
Εξαντλημένο (1)
Κυκλοφορεί (1)
general.b.net_price_ends
έως
Συντελεστές
Hoek - Apostolopoulou, H. (2)
Vries, Cornelis J. de (1)
Παραδείση, Χρύσα (1)
Σίνου, Κίρα, 1923-2007 (1)
Χαρτοφύλης, Νίκος Ι. (1)
Έτος έκδοσης
1999
2001
έως
2001
1999
Τιμή
έως
Σελίδες
έως
Κατηγορία
Τέχνες (1)
Χόμπι και ελεύθερος χρόνος (1)
Θέματα
1DXG : Ελλάδα (1)
1DXG-GR-S : Ελληνικά νησιά (1)
AJC : Φωτογραφίες: συλλογές (1)
WBN : Εθνική και τοπική κουζίνα (1)
Είδος
Βιβλίο (2)
Δέσιμο / Μορφή
Σκληρόδετο (1)
Χαρτόδετο (1)
Γλώσσα
Ολλανδικά, Φλαμανδικά (2)
Αγγλικά (1)
Γερμανική (1)
Ελληνική, Νέα (1)
Γλώσσα πρωτοτύπου
Ελληνική, Νέα (1)
Ανανέωση όλων
Ταξινόμηση με
Ημ/νία έκδοσης (φθίνουσα)
Ημ/νία έκδοσης (αύξουσα)
Τίτλος (φθίνουσα)
Τίτλος (αύξουσα)
ISBN (φθίνουσα)
ISBN (αύξουσα)
Σελίδες (φθίνουσα)
Σελίδες (αύξουσα)
Τιμή (φθίνουσα)
Τιμή (αύξουσα)
Εγγραφές ανά σελίδα
30
50
100
1 - 2
από
2
αποτελέσματα
1
από 1
Nisyros, nymph of the Aegean
Χαρτοφύλης, Νίκος Ι.
Hoek - Apostolopoulou, H. (Μετάφραση)
||
Vries, Cornelis J. de (Μετάφραση, Φωτογράφος, Επιμέλεια κειμένου)
||
Σίνου, Κίρα, 1923-2007 (Μετάφραση)
||
κ.ά. (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-535-183-0 ||
Φυτράκης Α.Ε.
||
2001 ||
Σκληρόδετο ||
111 σελ.
Κυκλοφορεί,
€27.87 (περ. ΦΠΑ 6%)
Het beste boek over de griekse kookkunst
Παραδείση, Χρύσα
Hoek - Apostolopoulou, H. (Μετάφραση)
ISBN: 978-960-226-110-1 ||
Ευσταθιάδης Group
||
1999 ||
Χαρτόδετο ||
200 σελ.
Εξαντλημένο,
€5.07 (περ. ΦΠΑ 6%)
1
από 1
Προσθήκη στη Λίστα
Προσθήκη σε νέα
Προσθήκη
Δεν μπορέσαμε να φορτώσουμε τις λίστες σας. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.
Osdelnet
×
Σας στείλαμε ένα email με οδηγίες για την επαναφορά του κωδικού σας.
Υπήρξε κάποιο πρόβλημα κατά τη αποστολή του μηνύματος.
Παρακαλώ, συμπληρώστε το email σας και πατήστε αποστολή.
Email*